Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Za všechno můžu já. A ať dělám co dělám je to málo. Teď jsem sehnala w dotace za několik milionů korun a zase mi to na zasedání vycetli, že i tak je to blbě. Jestli jste někdo koukal na film Vlastníci tak to je přesně ono. Úplně se to hodí i na úřady. Každej Vám poradí ale skutek utek. Jani to je mi moc líto. Co dýchání? Koho znám kdo to měl tak každý měl úplně jiný průběh. To mě tak mrzí. Myslím holka na Tebe....drž se. To je pech. Jo a Sáro v nové práci hodně štěstí. Držím pěsti a s tím režimem máš pravdu. Ale nepřehánět to. To jsem právě udělala já. Režim je skvělý. Ale odsud sem. Já teď nemám žádný jen že ráno vypravím dítě do školy a konec. To mi terapeut taky vyčítá že tak jak jsem makala 20h denně tak že teď makám 4. Že furt nemám tu rovnováhu. Popravdě nemám. Stále ji hledám.....starost a práce nejlepší lék. Hlavně fyzická pro mě. Celý léto kopu zahradu. Už se těším na jaro. Já sem zahradník hadr. Už tlačil do země pomalu semínka rajčat. Ještě chvíli a půjdou....
Přidat nový komentář