Ahoj Saro,no docela sem se pobavil tim,ze je to normalni:))no ja uz pomalu asi ani nevim,co je normalni.v nedeli vecer mi bylo super,nebylo mi nic.v pondeli rano sem vstal,docela ok,ale jak sem se probral,tak zase navaly do hlavy,fest me boli za krkem a z toho se mi asi toci hlava.navic po kazdem jidle je mi tezko a zacal sem vic grkat:)nevim jak to jinak napsat.nevim,zda je to z tech leku a tak se zase bojim,ze je nebudu moct uzivat a budu zase zacinat od zacatku s necim jinym.paradoxni je,ze kdyz lezim,tak mi neni skoro nic,ale jak vstanu,tak se vse rozjede.ted tedy mam aspon 3 dny pokoj od debilnich myslenek,ale zaseje mi zle a toci se mi ta hlava.u me je to tak,ze lazdy den je mi neco jineho.jinak pracuju jako reditel obchdoniho domu s nabytkem a asi uz tonedam.uz tak tam ted chodim na par hodin a moc to nejde,takze asi dam neschopenku.no nic pozitivniho nemam:( mame jeste 3,5leteho syna,ten chce peci a proste na to neni sila i ldyz teda se premuzu a jdu si s nim hrat,ale je to vycerpavajici.snazim se i neco nacist,co to teda mam,nebo proc,ale asi toho necham,pze me to pak rozhazuje jeste vic.snad zaberou nekdy ty leky,aby to bylo aspon trochu k ziti.ted je to naprd.tomas
Přidat nový komentář