Ahoj, nevím už kam napsat, tak snad mi poradíte a uklidníte mě vy :) Před asi měsícem se mi po cca 10 letech vrátily silné úzkosti, panická porucha a agorafobie. Když to trvalo několik dní, tak jsem si už zavolal i rychlou, která mě odvezla na ambulanci do Bohnic. Tam mi doktorka dala pár Neurolů a Citaleců s tím, že Neurol brát nárazově a Citalec 5mg denně, po týdnu 10mg. Zatím jsem si sehnal psychiatra i psychologa, ale jak asi dobře víte, tak mají dlouhou čekačku, tak jsem to zatím řešil s obvodní. Když se to nelepšilo, tak jsme navýšili Citalec na 15mg. Neurol beru 2x denně 0,25mg k tomu. Trochu to ustoupilo, cca od 17h jsem byl "normální" prostě v pohodě. Pak nadešel den, kdy jsem šel k psychiatrovi (25.11.), moc si nebere servítky, je trochu rázný. Ale říkal navýšit na 20mg Citalecu. Druhý den jsem vstal, vzal si prášky a bum - náběhy na ataku. Tak to bylo celý den, do toho pískání v uších, pocení rukou a nohou, velké úzkosti, každé reakce těla si všimnu a panikařím, z běžných věcí mám úzkosti, například jdu do sprchy a říkám si, ať už vylezu honem honem. Takže od té doby, což jsou 4 dny, chodím po bytě sem a tam celý den a snažím se myslet na věci kolem kterých chodím. Ven se bojím, vlastně každé činnosti se bojím. Bojím se i na záchod, ani nevím vlastně proč, že se něco zhorší, že se něčeho všimnu, že zpanikařím. Když mám hlad, tak se bojím, že omdlím z hladu. No prostě je to jako na začátku toho všeho i když tam už zlepšení bylo. A otázka zní - je to normální? Že mi bylo lépe a teď je mi 4 dny mizerně? Zabavit se nemám čím, u ničeho moc nevydržím, jakmile sedím nebo ležím, tak mě něco prolítne hlavou a už vstávám a pochoduji, aby nepřišla ataka. Jsem zoufalý, potřebuji rady, moc moc moc prosím :) Možná jsem na něco zapomněl, tak se kdyžtak ptejte nebo to doplním. Jen potřebuji vědět, že se nezblázním, že to bude nebo nebude lepší atd. Předem děkuji za přečtení a za případné odpovědi a rady. Děkuji moc :)
Přidat nový komentář