Ahoj, tak koukám,že se to tady moc zatím nelepsi,což mě mrzí.To čekání a nejistota je nejhorší,vsiv tady víme o čem to je. Nedá se dělat asi nic jiného než jen čekat a čekat ikdyz po 5 týdnech užívání už bych zvažoval jestli jsou to vhodně zvolená AD nebo jestli třeba nezvednout dávku. K tomuhle bohužel nemám moc co napsat,mě potkalo to štěstí že mě zabrala hned druhá AD. Taky se občas cítím tak nějak divně,hlavně když mě čekají nějaké situace které nejsou na denním pořádku,ale vždy se s tím poperu a prekonam to.Zítra jdu po dvou měsících na kontrolu tak uvidím co na to řekne doktor, úplně ho slyším..zvedněte to konečně na normální dávku 20 mg a bude to ok :) jenže to já zbytečně nechci,mám pocit že těch 10mg mi stačí a zbytek k dokonalosti už dozenu sám svym přístupem :)
Tak doufám že už se vám tady všem brzy taky prilepsi a vrátíte se zpět do života,nemějte špatné myšlenky a obavy coby kdyby...žádný takový nebude. Teď jsem v meditaci slyšel jedno dobrý moudro...znělo : v životě zažíváme více strachu a obav než strašidelných a nebezpečných situací,které by ten strach měly vyvolávat. Což znamená že se pořád něčeho obávám a bojíme a přitom nemáme proč,jsou to jen myšlenky a nic víc. Sami si vzpomeňme na to kolik těch nebezpečných scénářů a situací o kterých jsme v hlavě premysleli se nakonec opravdu stalo...skoro žádná že :)
Takže žádné obavy ze už líp nebude apod protože bude. Chce si to jen přestat vsugerovavat černé scénáře a naopak se krmit těma hezkyma a ono se vše v lepší obrátí.
Držím všem palce,držte se:)
Přidat nový komentář