Kačko, jsem ráda, že jsi si tím taky prošla a teď je i už líp, to ve mě vyvolává naději, že i mě by snad mohlo být líp:-),no uvidíme. Já se dneska necítím zrovna ok, zase jsem obvolala nějaký doktory a už jsem objednaná třeba na mamograf (už se bojim toho výsledku):-) a zítra jdu na odtranění křežových žil, které se mi po porodu objevily, ale ty mi nevadí, jelikož neznačí nic vážného, spíš jen estetická záležitost pro můj dobrý pocit. Jak to tady tak všechno pročítám, tak se v hodně těch příspěvcích vidím. Akorát já teda po úřadech chodim ráda, vždycky si napíšu na lednici co potřebuju všechno vyřídt a pak jen odškrtávám co jsem vyřídila a mám pak dobrý pocit z toho, co jsem všechno udělala. Je pravda, že kolikrát se člověk bojí, protože jednání úřednic bývá většinou takové jako dost "z patra", nebo nevim jak to nazvat, ale člověk se nesmí dát!!!Někdy mě chytají nervy v dopravních prostředcích, např. když vím, že na mě někdo kouká (třeba pěknej chlap, nebo nějaká parta holek), tak to jsem skoro vžycky nervozni a nevim kam koukat. Ještě když jsem chodila do školy a byla před tabulí a všichni na mě koukali, tak jsem měla najednou černo před očima, koukala jsem z okna, mozek prázdnej, všechno mi v tu chvilku bylo jedno, polil mě pot a někdy jsem měla takovej tik, že jsem měla pocit že mi cuká hlava (z těch nervů). Ach jo, kdybych měla popsat všechno co mě stresuje a trápí a čim trpim,tak bych tady psala snad až do rána. Jitko, taky si myslim, jestli tvoje trápení nepramení z tý nemoci (myslim ty operovaná záda a následná rekonvalescence), to muselo být hrozně psychicky náročný a tak se ani nedivím, že se cítíš tak jak se cítíš, tak držim palce, ať je ti fajn a ať se zase všechno srovná. Jak píše František, tak je asi opravdu třeba uvědomit si, nebo se snažit přijít na to, z čeho to všechno může pramenit. Já třeba hypochodndr byla od mala, tim sledováním sama sebe jsem si kolikrát i nějakou nemoc opřivolala, ale zbytek mých problémů trvá od té doby, co mi zemřel táta a po pl roce i děda. To se to ve mě nějak zvrtlo a je mi fakt mizerně. Hrozně se bojim další ztráty, to bych se už asi dočista zbláznila, mám z toho doslova hrůzu a tak se snažim jak se dá, abych s každym z rodiny byla co nejvíce v kontaktu, abych pak nelitovala, jako třeba u táty, že jsem za nim nechodila tak často do nemocnice a podobně. Kačko, s tou hypochondríí je to fakt strašný, já si pamatuju jedno totálně zkažený léto, kdy jsem si našla na patře bulku a pořád se pozorovala, chtěla jsem po každém z rodiny, aby mi ukázali patro, jestli to tam náhodou taky nemají...oni se podrobili mému zkoumání celkem bez problémů, ale ani to mě nestačilo, chodila jsem od doktora k doktorovi a v očích smrt, čekala jsem ten nejhorší verdikt (Aids, rakovina), tak jsem navštívila stomatologickou chirurgii na Karláku a tam mi dr řekla, že to tam má taky a že to tam má každý, že to je součást úst:-)))), takže tak. Blázen jak vyšitej. Jo a ještě vám řeknu takovou veselou historku:-), teda ona moc veselá neni, ale pro vás by veselá být mohla. Takže: jdu si to takhle v neděli z nehtů a cestou domů se stavim V Bille, kde chci něco nakoupit....když se blížím k oddělení sýrů a vybírám jakej koupim, šáhnu po něm, tak najednou vidim krev,takovou loužičku a najednou si všimnu, že jak jsem se nahýbala pro ten sýr, tak jsem do ní prstem šáhla, takže nervy, hned jsem běžela pro vlhčený ubrousky (možná jsem i nahlas nadávala) a samozřejmě mi hlavou proběhly všechny představy (Aids, žloutenka), takže je to tady zas...už 14 dní se pozoruju, jestli náhodou nemám nějaký příznaky a co kdybych fakt byla nemocná a jestli to byla krev nějakýho feťáka....BLÁÁÁZEN, co?Já jsem totiž děsně háklivá na krev, hrozně mi vadí se na cizí krev i dívat, natož se jí nějak dotknout, bojim se děsně nakažení. Zase ta hypochondrie má výhodu v tom, že jsem věrná, nejvěrnější, protože si neumim představit mít něco s někym cizim...co kdyby měl nějaký nemoci:-)))))))))). No snad Vás můj příběh trochu pobavil a Vy jste se zasmáli a řekli jste si: No proti tý Janě jsem já úplně normální:-). Ještě jsem zapomněla říct:Jitko, na mě ta Asentra asi nezabítá, beru jí dva a půl měsíce, ze začátku to bylo lepší, ale teď to jde zas od devíti k pěti.
Přidat nový komentář