Moji milí!!! Úplně zírám, co se tady vše napsalo od včera, kdy jsem tu byla naposledy...Kdybyste věděli, jak se úplně vidím před skoro rokem , kdy jsem tady hltala a četla všechny příspěvky, hledala jsem se v nich-a našal a oni mi pomáhaly v tom, že nejsem na tom tak jen já jediná.. Já jsem ale musela chodit do práce a o to to bylo ztížené, ale nakonec jsem to zvládla a přemohla se a chodila i sportovat atd. je dovolenou jsem si neužila a vím, že v tomto stavu se nemá nikam jezdit, natož letět..no nic, to jen naokraj..od té doby jsem byla dvakrát za oceánem a šlo to..při menších problémech jsem spolkla berličku Neurol a byla jsem klidná:o)...A jsem právě u toho-opět opakuji všem novým tady, jako František:o), že máte v začátcích léčby Neuroly, či jim podobné BRÁT!!! a ne jen jeden na noc. V našich hlavách se odehrávají negativní myšlenky a scénáře a my tím naši psychiku necháme odpočívat!!!...Nebojte se!!! Říkám já i můj psychiatr!!! :o)) Lze jít do 1,5 mg denně!! V té míře není návykový!! Ale to se pořád opakujeme..A děláme vše pro to, abych je nemuseli polykat a trpíme..znám to:o)... Jani, nevím, jak dlouho se léčíš, ale musíš vydržet, popř.změnit AD-budu se opakovat, ale já začala právě Asentrou, dík které jsem tady, ale nezabrala mi, tak beru jiná AD-konkrétně Argofan.Třeba i ty potřebuješ jiné AD, jsi mladá, ale tuto debilní nemoc mají malí, mladí i staří. ,,chudáci,, i,, bohatí,,- fakt. A je nás mooooc.Někdo o tom mluví a někdo se za to stydí a nejde ani k doktorovi.Je důležité jítk psychiatrovi!! Nestydět se za to, neboť to není nic špatného. Dávno k nim nechodí jen ,,blázni,,..Jani, ty máš typické příznaky deprese. Kup si knížku ,,Deprese a jak ji zvládat,,..mám ji doma a četla jsem ji několikrát, pomohla mi plno věcí pochopit a také , abych se netrápila...Jitko, vidíš, aspoň jsi se zkrášlila:o). Doufám, že půjdeš k psych.,Tvá dcera se o tebe bojí, třeba tě zlobí, má asi svůj život a svoji hlavu, ale určitě tě potřebuje-vždycky budeš její jediná maminka!!!Neboj se Neurolů!! V té malé míře, co bereš Ti to moc nepomůže, ve tvém nynějším stavu!! Nech organismus odpočinout:o)). Milý Františku, děkuji Ti za uznání:o). S taťkou to mám podobné. Od té doby, co byl v té nemocnici a je samo doma, je takový divný. Moc nechodí, ale on nemůže prostě. Mozkové cévy a centrum chůze prostě nefungují. Naštěstí je mu dobře aspoň doma, sem tam vyleze na zahrádku-už aby bylo pěkně, aby tam mohl být déle!! Včera jsme měli oslavu 40 sestřenky. Bylo to pěkné, já úplně v pohodě, dala jsem si i vínko-ředěné vodou a vydržela jsem tam do 1 hodiny. Od včera beru AD vyšší dávku, ale nedá se nic dělat, nechci mít ,,našlápnuto,, na minulý rok, kdy jsem byla v pr..., jak mi řekl psychiatr. Stěhujeme se, nejdýl za 14 dní budeme v domečku. Teď to zvládám bez úzkostí, tak snad to tak zůstane a bude se mi tam dobře zabydlovat. Ještě bych byla ráda, kdyby chodili lidi ke mně do cestovky, abych prodávala, byla zaměstnaná a nepřemýšlela u PC nad kravinama samou nudou!!!
Lidi, to jsem se rozepsala,co? :o)...všem klidnou neděli!!!
Přidat nový komentář