Zdravím všechny, kteří bojují jak se dá...čtu si Vaše příspěvky a vidím, že nejsem jedinná, která má takový problém. Je mi líto, že se tak moc lidí musí trápit, vím jaké to je, protože jsem to už několikrát zažila. Doktoři mi zjistili neurogenní tetanii. Všechno začlo tím, že jsem se bavila s kamarádkami v jedné restauraci a z ničeho nic mi stoupal šílený tlak do hlavy, strašně jsem se začala potit, třást se a bylo mi na omdlení, můj přítel mě okamžitě vezl na pohotovost, už jsem ani nemohla dýchat a trnuly mi ruce,měla jsem strašně sucho v ústech, byla jsem v té chvíli úplně bezbranná a zoufalá a myslela jsem si, že umírám. Byla jsem strašně slabá. Na pohotovosti mě zachránili, podali mi nějaké utišující léky, dostala jsem kapák Magnesium, taky Neurol, protože i po kapáku jsem se stále třásla a byla jsem z toho hodně vyplašená. Nedávno jsem byla poprvé na neurologii, doktorka mě posílá ještě na EEG a EMG a uvidíme, co bude dál. Každopádně vím, že to mám čistě psychického původu, prožívala jsem hodně těžké období, v mých 18.letech jsem otěhotněla přes antikoncepci, v 19.letech jsem porodila a musela jsem odmaturovat, maturitu jsem zvládla s 3. měsíčním miminkem, krátce na to jsem se dozvěděla o přítelově nevěře a všechno šlo z kopce dolů, já jsem svůj život zahodila jako kus hadru, pro mě všechno skončilo, no a moji dceři ted rostly zoubky, a to bylo něco děsného, jenom se vztekala, nic nechtěla papat, pít, hrát si, jenom plakala, plakala a plakala :( A já jsem s ní byla celé dny sama, protože přítel je celé dny v práci. Na neurologii mi rovnou doktorka napsala Asentru 50 a taky Neurol, který si mám brát jen dle potřeby, pokud mi opět začne být špatně. Asentru beru 3 dny a je mi moc dobře zatím, cítím se svěžejší a silnější, dříve jsem byla dost unavená, nic se mi nechtělo. Jen nemám moc chut na jídlo a to je dost velký problém, protože vážím 50 kg a taky večer špatně usínám, i když jsem dost unavená. Ale jinak jsem s Asentrou moc spokojená, je to můj zachránce. Bývávala jsem strašný nervák, pořád mi všechno vadilo, a ted jsem se dost uklidnila i díky nemoci, kterou jsem dostala, protože ta mě aspon nutí být v pohodě, i když se mi třeba něco nelíbí. Na jednu stranu je to velké plus, že jsem dostala tuto nemoc, protože konečně o sebe pečuji, beru vitamíny, jím ovoce a zeleninu a piju hodně tekutin, dříve jsem si myslela, že to není podstatné...a ted už vím, ře zdraví je na světě nejcennější, člověk může mít miliony, ale zdraví si nikdy v životě za to nekoupí!!! Jsem moc štastná, že už je mi lépe, protože se konečně mohu radovat ze života a naplno si ho užívat. A pro všechny nemocné, nebojte se, bude dobře, jen tomu musíte dát volný průběh a hlavně se nehroutit a nepřipouštět si, že Vám něco je, protože pak je to akorát horší. Užívejte si život plnými doušky a zapomente na nějakou nemoc. Já mám tady dceru a partnera, který mě sice moc zklamal, ale v této chvíli mě drží nad vodou a moc mi pomáhá. A uvědomila jsem si také, že miluji svůj život a lidi, kteří jsou v něm a nechci o to všechno nejcennější přijít!!! Držím Vám všem palce a opatrujte se!!! S pozdravem Dáša
Přidat nový komentář