UPŘÍMNOU SOUSTRAST VŠEM, KTEŘÍ SI NĚCO DĚLAJÍ Z TAKOVÝCHTO PŘÍSPĚVKŮ A MAJÍ STRACH, PŘED ZÁKROKEM !!!!
Jsem taková hlupačka, že i já jsem ve snaze se uklidit, si přečetla pár příspěvků na netu, a se staženým zadkem a slzama v očích šla na kolonoskopii....
Pití fortranzu bylo dobré co se týče prvních dvou litrů, při třetím se mi párkrát zvedl žaludek a čtvrtý jsem myslela , že nedopiji ač jsem zvyklá pít hodně a všelijaké i hořké byliny...atd
Mně pomohlo mít pod jazykem rozkousaný TIC TAC, ten zabránil nepříjemné slanosladké chuti a svojí chutí mentolovou a pálivou mi pomohl nevnímat chuť fortranzu, poté jsem zapila minerálkou s příchutí...
jak říkám to byla ta lehce nepříjemná část....
Mám po porodu sešitý i konečník...proto má stolice vypadá jak klubko hádků :o))))) , díky tomu mám vytlačené hemoroidy po téměř celém obvodu konečníku, které při tužší stolici prasknou, teče mi krev a bolí a pálí to (někdy, fakt ojediněle)
Proto jsem se bála na vyšetření.....
ale konečník v pohodě, hadice totiž není tak tlustá !!! Doktor vám zadeček krásně a hodně mamaže velmi mastnou mastí, takže nemějte strach....prý jsou ve střevech tři bolestivá místa, kde se bude hadice stáčet...
to ano, ale bylo to jako bolení břicha při větších větrech....které netrvá dlouho...OPRAVDU !!!
LIDIDČKY MYSLETE NA TO, ŽE KAŽDÝ JSTE INDIVIDUÁLNÍ, každý jinak snáší bolest, já asi celkem dobře, no po dvou porodech...určitě vím co je bolest a co ne....že chlapi řvali na celou nemocnici, píše pisatel přede mnou??!! No pánbůh ví, proč dal za úkol rodit ženám :o)))
Někdo se ptal NA CHOMUTOVSKOU NEMOCNICI a v té jsem byla, pan doktor Marsh je velice hodný, příjemný a milý doktor, šetrně zachází s přístroji a citlivě s pacientem, sestřičky to samé....
Někdo mi též říkal, že toto vyšetření je takové nedůstojné člověka......ne...ne....měla jsem pocit samozřejmosti, sestřičky na mne přenesly klid....perfektní lidskost a profesionalita..opravdu citlivé a šetrné zacházení....
Jaképak nafouklé břicho....jak jsem tu také četla...i v tom jsme individuální, někdo říká, že při tom odchází vzduch (nafukují totiž střeva plynem)....a jsou slyšet odpovídající zvuky.....nene....
sestřičky říkaly, že se lidi stydí tak ať se nestydím a klidně když bude potřeba si prdnu....nejen že nebyla potřeba, ale mně to ani nešlo....asi člověka nenafukují až tolik, a nebo se ho do mne vešlo hodně...nevím....ani při vyndání kolonoskopického přístroje žádně zvuky nevycházely až po chvilce, když všichni odešli a nechali mne v soukromí (právě i z tohoto důvodu) vzduch lehce a zvolne odcházel..........poté sestřička přišla a zasunula mi trubičku do konečníku aby odešel zbytek vzduchu a ten bez hlesu....opravdu odešel, jak z vyfukujícího se balónku.....
TAKŽE SE LIDIČKY NEBOJTE....já brečela už předem a to zbytečně...dali mi injekci do svalu a do žíly, jednu proti bolesti a druhou na uklidnění...takže pohoda !!!!
NEBUDU ŘÍKAT ŽE JE TO PŘÍJEMNÉ znám příjemnější věci, ALE NĚJAK ZÁVAŽNĚ NEPŘÍJEMNÉ TAKÉ NÉ.....
za strach to opravdu nestojí!!!!
NEBOJTE SE , kdybych šla podruhé nebála bych se, klidně bych šla zas....né zítra....ale klidně za týden :oD
jsou prostě horší věci ....
Přidat nový komentář