Ahoj všichni,
byla jsem také na kolonoskopii, včera. Jsem velký nervák, takže mi bylo na odpadnutí už dva dny předem, ty dva dny jsem vůbec nespala a než jsem tam přišla, málem jsem se psychicky sesypala. Je jasný, že kdo má přístup k internetu a má jít na toto vyšetření, že si o něm něco zjistí z různých diskuzí. Na každého to asi opravdu působí jinak, mě teda dali injekci na bolesti i na uklidnění, samotné nafukování břicha se dá vydržet, ovšem když mi vždy zajeli do střevních kliček, bolelo to hodně. A pak na konci už to také nedodělali, udělali jen 70 cm, protože pak už to bolelo hodně, tak přestali. Je možné, že to opravdu bolí více ty hubené, neboť jsem také štíhlé postavy a také to bolí víc ty, kteří si hodně bojí a jsou sevření, a to jsem já byla, což byla opravdu chyba. Radu, kterou můžu všem, kteří se na toto vyšetření chystají, poskytnout, dejte si předtím, než jdete, teplou sprchu, jemně si promasírujte bříško a pak se zkuste nebát a a zkuste být trošku uvolněnější a prostě si zkusit říct, stejně se tomu vyšetření nevyhnu a když budu sevřený, tak to bude bolet o to víc. To samé mi říkal i pan doktor. Takže hlavu vzhůru, přežít se to dá, je to sice nepříjemná záležitost, ale zdraví je nejpřednější a když máte problémy, tak toto vyšetření je vyřeší, dostanete léky, protože už se bude vědět, od čeho ty bolesti jsou a uleví se vám. Držím vám všem palečky.
Přidat nový komentář