Ahojky vsichni statecni lidickove, kteri bojuji s Rivotrilem a psychickymi problemy,
jsem 18-ti leta holka a uz 8 mesicu se lecim s panickou poruchou.Beru Rivotril a Citalec.Moje problemy zacly z toho, ze jsem ve skole nemela pratele, nikdo se mnou nemluvil a citila jsem se strasne sama.Lidi me pomlouvali, pripadala jsem jim nesympaticka, prestoze jsem mily, hodny a nezny clovek.Zkolabovala jsem na skolnim vylete v cervnu 2006 pred celou skolou.Musim rict, ze od te doby jsem prozila peklo, zachvaty paniky, uzkost, poruchy videni, strach uplne ze vseho, pocity, ze me nohy neunesou, ze omdlim, ostatni se mi budou smat...byla jsem zoufala, brala jsem pravidelne leky a pak se objevil novy clovicek, kluk, ktery se jmenuje Michal.Zacal mi pomahat, zamiloval se do me a z tehle strasne nemoci me temer uplne dostal.Zacala jsem byt stastna, zamilovala jsem se taky a razem bylo vsechno skvele!!!¨
Jezne pritelova laska opadla a on me prestal milovat, pravdepodobne ztratil nervy a trpelivost, protoze se obcas stalo, ze jsem byla neprijemna, netolerantni, prehnane zarliva, ale jsem si jista, ze to bylo kvuli panicke poruše.Pred mesicem a pul me opustil definitivne.Od te doby beru Rivotril, denne i tri nebo ctyri cele tabletky a moje zachvaty jsou nesnesitelne.Jakobych si doplnovala leky to, ze mi pritel strasne moc schazi.Je to moc smutne a on to taky vi, no jsem na Rivotrilu zavisla.Neberu ho pravidelne, ale narazove, kdyz citim, ze ho potrebuju, proto, kdyz ho nemam, tak se chovam hrozne, jsem impulzivni, nechybi sprosta slova a nadavky, kdyz se vsechno nedeje podle toho, jak si preji, tak se chovam jeste hůř, opravdu je to hrozne a stydim se za to, ze se neumim ovladat.
Momentalne ziju zpusobem, ze vezmu Rivotril, jdu na ctyri hodiny spat, pak vezmu dalsi, dam vedet rodine, kterou nezajima muj zdravotni stav, ze ziju, pak vezmu dalsi Rivotril a zase jdu spat.Nemam zadne zajmy a take nikoho, kdo by se mi venoval nebo by se mnou neco podnikl.Jsem zoufala a trpim uzkostmi a depresemi, protoze neumim byt bez sveho byvaleho pritele, ten o tom vsem vi, ale presto se chova odtazite a ignoruje me.
Prosim, pokud mate cokoliv, co byste mi mohli napsat.....radu nebo jen pekne slovicko, budu se mooooc tesit, kdyz se ozvete.
Mockrat predem dekuji, pridam jeste mail: [email protected]
Mejte se vsichni krasne, drzim palecky vsem, kteri bojuji s tezkymi problemy, jako ja....papapa
Přidat nový komentář