Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj já používám goldenyacca a hodně mi to na pupínky pomáhá.
Máte akné? Sdělte ostatním své zkušenosti s různými způsoby léčby.
Na červené pupínky a zarostlé chloupky po holení já hodně trpím. Zkoušela jsem hodně věcí a stejně mám kůži podrážděnou.
Ano akné a neustále se rozlézající další a další pupínky, nejhorší to je, když se oholím, to mám za dva dny toho zase plnou pusu...
Já ji také nekupuji v drogerii, ale na oficiálních stránkách kosmetiky. Jmenuje se hristina, je čistě přírodní.
Mě na akné pomohla nová verze laserového přístroje Nuovo Therapy obsahuje kromě červeného laseru, který zlepšuje krevní oběh, také laser modrý. Ten je známý svým protizánětlivým efektem a podporou produkce oxidu dusnatého – látky, která má vliv na funkce všech tělesných orgánů a na imunitní systém.
ahj holky, chci koupit dceři na vanoce nějakou lepší kosmetiku na akné, máte tipy na něco dobrého? diky
Co to je přesně za laserový přístroj? kde to mohu koupit? nebo kde se na to mohu podívat? jak se to používá?
Dobrý den, já mám zkušenosti s dermo kosmetikou, hlavně wichy, ale neáte někdo zkušenosti s galvanickou žehličkou?
Jaké jsou vaše zkušenosti s léčbou akné? vyzkoušel jsem už prášky i spoustu krémů, ale pořád mi nic nepomáhá....
Já jsem na akné vyzkoušel opravdu hodně prášků a různých mastí, pak mi babička koupila červeno modrý zdravotnický laser, který nosím pár minut denně a akné je zcela pryč.
Jsou účinné nějaké ty procedury ? :( Už jsem na sebe totiž napatlala kde co, ale že by mi něco pomohlo se říct nedá :(
Ještě jsi nic Eriko nezkoušela ? Já jsem dojížděla do Amaryllis centra do Prahy, kde jsem podstoupila ošetření karbonovým lasere, a výsledek je opravdu neuvěřitelný.
Nene .. ještě žádné ošetřeí za sebou nemám. Mám tady z těch věcí docela strach. Mohla by si mi trochu popsat jak to probíhá ? Jde o bolestivou záležitost ?
S tímhle bych se svěřila do rukou odborníků, protože to nejde jen tak zvládnout, když je ten problém větší.
Ja uz zacinam i premyslet o nejakem zakroku, moje plet je hrozna, zvlaste po tom letosnim lete.. :-/ tak co je ze zakroku nejlepsi?
A mas aktivni akne a nebo uz jizvy? Nebo co presne te s pleti trapi? Od toho by se to asi cele odvijelo.
Chemický peeling je super pro lidi s větším problémem aknózní pleti. Určitě zkus zkoušet potraviny a zjistíš něco co ti třeba nesedí a po čem se výrazně plet zhorší. Četla jsem tady u jedné slečny, že má problém s rajčetem. Já nejvíce u mléčné čokolády.
Dobrý den, na podkožní bolestivé akne, které se léčí dlouhé týdny můžu všem vřele doporučit přípravek aknemycin plus, je na předpis, doplatek je nějakých cca 100 Kč a opravdu skvěle funguje, aspoň v mém případě. Neutracejte zbytecne tisíce za kremy od drahých firem,jako jsem to dělala ja a výsledek byl zanedbatelný nebo spis neuspokojivy, které vám nejspíš stejně nepomužou na tuto formu akné. Nechci tím říct, ze nefunguji, ale určitě ne v takové míře jako skutečné léčivo.
na akné vyzkoušejte konopný masti, hodně lidem to pomáhá, ještě jsou takový olejíčky, ty se ředí s vodou a ty mají podpůrný učinek mimo jiné
Podívejte se na silakonopi vitaskin platinum. Mám dlouhodobý problém s akné a tento balsám mi pokožku zklidňuje a akné se mi tolik už nedělá.
a co když už ani balzámy a krémy nepomáhají? nebyl tu někdo na estetické klinice s tímto problémem? viděla jsem, že existují nějaké laserové metody na odstranění akné
Ahoj, no akné je boj na dlouhou trať, uprav rozhodně stravu, musíš zjistit co ti vadí, u mě to byly rajčata a mléčná čokoláda - milka :( Detox na bázi přírodních pilulek by taky nejspíše neuškodil.
A zkoušela jsi nějaký detox?? Já mám také problém s čokoládou, jakmile sním více než je zdrávo tak vypadám jak puberťák..
Ahoj Aďko, mohu Ti doporučit wurmex, zkoušela jsem jen sirup a ten byl fajn, během užívání jsem měla zvýšené akné, ale jakmile mi došel vše se uklidnilo a pleť je v pohodě:) Příště chci vyzkoušet tabletky.
Já ti můžu poradit aby ses začala hodně prolívat vodou, docela mi pomohla maska na obličej, kterou si doma vytvoříš z medu a kurkumy. Anebo zkus nějakou detoxikaci, aby ses pročistila.
Přesně jak píše Kamila, zkus se hodně prolívat vodou a ten detox není špatný. Já mám dobrou zkušenost s wurmexem.
Konkrétně k té přírodní kosmetice, tak to není jenom tak něco takového najít, aby to složením opravdu odpovídalo a já konkrétně taky koukám na to, aby kosmetika nebyla testovaná na zvířatech..
Nevím jestli se to tady může, ale je schopen mi tu někdo s akné pomoct a doporučit přípravek, po kterém se mu akné alespoň o trošku zlepšilo ?
Momentálně zkouším přípravky od české značky a musím říct, že po týdnu sleduji zlepšení a opravdu jsem mile překvapená.
Mě třeba nedělali dobře rajčata, vždycky jsem se po nich osypala na obličeji, takové ty vodnaté vřídky, které jsou absolutně nejhorší. Vynechala jsem rajčata a bylo to trošku lepší. Zkusila jsem detox, který mi také hodně pomohl.
Důležité je zjistit po čem Ti akné nejvíce vyskočí. Hodně dělá i to co jíš, spoustu lidí Ti tady psalo :). Mě hodně pomohla kurkuma + med viděla jsem to u Eviny a klobouček, je fakt super. Vysadila jsem slazené nápoje a denně vypiju aspoň 2 litry vody. A zkus jednou ročně nasadit detoxikaci těla. Mám odzkoušený wurmex, během užívání mi vyzkočilo dost akné, ale po užití celého přípravku jsem měla zase pleť jak miminko a cítila jsem se fakt dobře.
Přidat nový komentář