Ahoj...já taky vyzkoušela snad vše,ale znám výrobky,který by vám snad mohly pomoci.Pokud máte méně peněz,tak doporučuji řadu kosmetiky z mořskou solí!Je mýdlo na umytí pleti,tonik a denní krém,ale já ho používala i na noc.K tomu si nechte v nějakým bylinkářství připravit směs na čaj proti akné a obklady proti akné.Čaj jsem pila 2krát denně a obklady dávala 1krát denně,ale to vám tam napíšou!Vážně mi to celkem pomohlo a pleť je vláčná a taková odpočatá a navíc se zlepšuje stav pleti a pupínky mizí.Stojí to vše tak kolem 600,- Kč.Tak a druhá varianta,ale to už pro ty bohatší...Jmenuje se to Proactiv Solution a je tam čistící gel,tonik,denní krém,noční krém,maska.Je to celá tahle řada přímo určená proti akné,je to v televizi na němcích-Sat1!Musíte si to objednat,protože je na to specializovaná firma.Jsou to výrobky,dovezené z Ameriky.U nás to ještě neni,ale na němcích už jo.Vážně je to suproví,hloubkově to čistí!!Ale co vám chci říct,doberte to do konce,protože se vám to na začátku hodně zhorší,ale pak už to jde k lepšímu.Je to prostě hloubkoví čištění.Mě to teda moc pomohlo a tyto výrobky jsou extra třída!!!!Stojí ale 2000,- Kč,takže fakt jen pro bohatší,ale sůl taky pomáhá.Tak se mějte a nevzdávejte se-PORAŽTE JE!!!!!!Papa
Přidat nový komentář