Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Napřed díky Sigrid, poznamenala jsem si to. Ale teď počkám, když se mi to snaží zajistit a pak uvidím. Náladu mám pořád skvělou. Zahradu jsem vyřešila tak, že jsem tam přišla, najedla se, lehla jsem, četla jsem a spala jsem.A pak poslouchala rádio a nic nedělala. A to vám musím říct tu náhodu. Na Praze dvojce je pravidelný pořad a dnes tam měli hosta profesorku, kandidátku věd, jedinou ženu s tímhle titulem u nás pro obor plicní medicíny nebo tak nějak. Celá hodina o kouření.A ona také kouřivala, styděla se za to, tak kouřila jenom doma a potají. Teď už nekouří. No, bylo tam řečeno všechno co známe, ale co mě zaujalo, tak na pitvě ani tak nepoznají kuřáka jako při různých vyšetřeních funkcí plic. A když už to sami poznáme, tak to už je dost pozdě. Nejhorší je výdech, když nevydechujeme všechno, tak ty jedy tam zůstavají na sliznici a hlavně se všechno zúžuje a pak už se nemůžeme ani nadechovat. Tak nějak ve zkratce. A přestat je prý účinné v každém věku. To jste dobře udělali, vy už úspěšní. A o Champixu také mluvila. Ale na něho jste asi největší odborníci vy tady.Něco málo jsem na zahradě vykouřila, ale jsem s dnešním dnem spokojená. Zítra zase uberu.Zdenko, držíš se, jak je. Leena to asi opravdu vzdala.
Přidat nový komentář