Někdo na ně trpí více, jiný méně. Může to být typem kůže, ale především činnostmi, které běžně denně provádíme. Obecně však platí, že záděry se tvoří zejména tam, kde pokožka není dostatečně hydratovaná a chybí jí maz.
Napřed díky Sigrid, poznamenala jsem si to. Ale teď počkám, když se mi to snaží zajistit a pak uvidím. Náladu mám pořád skvělou. Zahradu jsem vyřešila tak, že jsem tam přišla, najedla se, lehla jsem, četla jsem a spala jsem.A pak poslouchala rádio a nic nedělala. A to vám musím říct tu náhodu. Na Praze dvojce je pravidelný pořad a dnes tam měli hosta profesorku, kandidátku věd, jedinou ženu s tímhle titulem u nás pro obor plicní medicíny nebo tak nějak. Celá hodina o kouření.A ona také kouřivala, styděla se za to, tak kouřila jenom doma a potají. Teď už nekouří. No, bylo tam řečeno všechno co známe, ale co mě zaujalo, tak na pitvě ani tak nepoznají kuřáka jako při různých vyšetřeních funkcí plic. A když už to sami poznáme, tak to už je dost pozdě. Nejhorší je výdech, když nevydechujeme všechno, tak ty jedy tam zůstavají na sliznici a hlavně se všechno zúžuje a pak už se nemůžeme ani nadechovat. Tak nějak ve zkratce. A přestat je prý účinné v každém věku. To jste dobře udělali, vy už úspěšní. A o Champixu také mluvila. Ale na něho jste asi největší odborníci vy tady.Něco málo jsem na zahradě vykouřila, ale jsem s dnešním dnem spokojená. Zítra zase uberu.Zdenko, držíš se, jak je. Leena to asi opravdu vzdala.
Přidat nový komentář