děkuju za gratulace. Závidím Ifce-Konče, že změnila jen velikost šatů. Ty jsi Ifko, pohodový tvor, vidíš svět z té hezčí stránky a netrápíš se drobnostmi, je to tak? Já jsem bohužel spíš pesimista, a od té doby, co nekouřím a neberu chmp, vidím prý vše ještě černěji a sama vidím, že jsem, podobně jako Irena vzteklá protivná,netolerantní, lítostivá až hrůza, taky náladová (často přímo prudké změny nálad, manžel už neví, co se mnou, občas dokonce takový kliďas, jako byl on, zařve, ať si raději zapálím - takže vlastně moje nekouření mění i manžela a to k horšímu - no já se z toho zjevím, to tedy jsem v úmyslu neměla). Taky podrážděnost, úzkost, sem tam ztráta sebekontroly - celkově děs. Chystám se znovu do poradny, připadá mi to jako nějaké ještě abstinenční příznaky, které jsem při chmp ani neměla, tam byla spíš euforie z nekouření. Myslím ale, že bych po tak dlouhé době už žádné absťáky mít neměla. I když po 40letech... Jestli to taky nebude tím, aspoň částečně, že pořád nemám náhradu za cigaretu. Přestěhovali jsme se, nikoho tu neznám, chodím akorát do jógy, Alkohol nemůžu...Asi si budu muset dát inzerát, něco jako Hledá se radost ze života, odměna jistá...No, jedna pozitivní věc tu vlastně je - začínám se pomalu vracet ke knížkám - rok jsem nebyla schopná číst (a to jsem byla vždy vášnivý čtenář). Jo jo, nekouřit je jednoduché, ale žít bez nikotinu se mé schránce moc nelíbí a brání se všemi prostředky...
Přidat nový komentář