Ahoj lidicky,
dnes byl opet narocny den, po praci jsem byla s zenskyma u spolecne kamosky, vsechny kourily v druhe mistnosti v byte. Ja tam sedela a zjistovala, ze mi nechybi ani tak to cigaro, ale ze moji pratele vsichni kuraci se bavi u cigarety a ja sedim ve vedlejsim pokoji a premyslim, ze se uz tak nebavim, bojim se pit vice alkoholu, radeji se vidim uz v posteli u tv, jelikoz doma zadny cigara nemam a nikdo mi nedela chute.Moji pratele jsou zvykly, ze jsem spolecenska osoba, kterou znaji se sklenickou vina a s cigarem :-))) Pripadam si takova jina, ale asi to je tim, ze ted bojuji s totou zavislosti, ale tim vice, chci dokazat ostatnim, ze se da bavit i bez tech hnusu, ale je to sakra tezky...nedokazi si predstavit vecirek bez cigara... Bojim se jit do hospody a uz vubec nevim co silvestr (vsichni mi budou kourit pod nos), asi budu doma. Mnoho z vas tu pise, ze pribirate, ja mam za 14 dni 4 kg dole. Nemam tak chut na jídlo, myslim ze za to muze ten champix, beru ted po pulkach jak mi Konči doporucila a je to lepsi. Jinak jsem si koupila dnes Paipo, tri ruzny prichute, no je to sranda :D Je to uplne jine jak cigareta, takove nijake ale dobry neco drzet v ruce :-))))
Krasny zbytek vecera vsem preji. Zatim papa Sunny
Přidat nový komentář