Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

se tlemím, jak jsme se svorně vrhly na Míšu jako na kořist, kterou musíme chytit do pasti. No jo, když já se tu nudím. Lýtka mám již od hrany stolu otlačená, bo tu od rána byli 3 lidi. A taky jsem zvědavá, jestli se nám ozve Marja jak pokračuje se snižováním. A taky se tu dlouho neukázala Fridu. Nováček Eva taky nepíše:-( Ach jo.

Megan

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu nedovolené nabídky prodeje registrovaných léčivých přípravků.

Konča

Megánku. Tak jak stavba, máš zazimováno?

Standa

každý to má jinak, já zas trpěl než sem přišel na to, že mi není blbě z champixu ale z toho množství vody. Stačí jeden dva loky a mám klid. U každého je to jiné a je třeba zkoumat. Ono nekouření nebude nikdy zadarmo a bez snahy. I ta vůle je potřebná ale minimální, stačí jen chtít.

Konča

Irenka s manželem, ale nenachytali mne, protože já N E K O U Ř Í M:-)

Marja

Končo, to víš, že se držím, mám radost. Já teď žila tou soutěži, tak jsem byla pořád u počítače. Podařilo se,o půl noci byla sedmá.Ale byly to nervy. V noci jsme ještě získaly hodně hlasů z FC. Tak vám všem moc díky za pomoc. Míšo, já přestala podle té knihy a bylo to super. To čteš tak dlouho až máš chu´t přestat kouřit a jde to skvěle. Jen já si pak myslela, že mám vyhráno a jednu zkusila zakouřit a už jsem v tom jela znova. A po druhé to podle knihy už nefunguje, to píše i autor.Chympix jsem také prodala za symbolickou cenu a také už ho nechci.Pořád doufám, že to zvládnu bez. Nejdůležitější je, chtít. Souhlasím, že už také mám toho všeho před svátky dost.Ale hlavně musím omezit počítač, to je velký žrout času.

Marja

Poslední jsem psala, první píši. Blíží se konec předvánočního shonu, kdo ještě musí do práce, vydržte. Pěkný nekuřácký den.

Ivča

a už se strašně těším, až to tady dnes zamknu a pojedu domů a do úterý mám padla. Včera jsem definitivně navštívila poslední obchod a už na to kašlu. Nechci vidět žádný krám a davy lidí. Ikdyž to mě asi nemine, protože ještě musím služebně do banky. Doma sem taky nahlídnu, určo si udělám čas, tak se zatím opatrujte a NEHULTE!!! Je to fakt humus. Já taky nehulím,jenom ty myšlenky, kdyby už zmizely navždy. To se mě stále nedaří.

irena

...tak včera jsme Ifku nedostali protože opravdu nekouří ani když se nudía tak krásně táhne 173...Ivi , my jsme fakt hrozně spěchali ale všechno jme stihli....schůze odschůzována ,slivov ice vypita....vždyť jsem ti říkala že u nás je suchej vzduch.

Konča

Krásné dopoledne, samozřejmě nekuřácké. Marjo mám radost s tebou, tak se snaž i nadále, ať konečně převezmeš štafetu odpadlíků. Musím říct, že mě ta zdolaná 168 pořádně nakopla k dalšímu boji. Stojí to za to. Dnes odpoledne mi dovezou tu trampolínu koupenou za ušetřené peníze a to je taky další hnací motor abstinence.

Konča

se Irenko na mne nezlob. Mě to došlo jak ses na mne podívala. A hned jak jste odešli, uviděla jsem na polici tu bonbošku toffifé - mohla jsem ti nabídnout:-( snad příště pokud ovšem nebude sežraná. Ale jsem moc ráda, že ste si vzpomněli a zaskočili za mnou:-)

Sunny

Cau lidicky, tak dnes jsem tyden bez cigara, vcera jsem mela jit na jednu vanocni akci, teda spis vecirek, no sla jsem tam, ale za hodinu jsem se pakovala domu :D Vim ze kdybych tam byla dele, tak bych hodne pila a mela vetsi chute.na cigarko. Uz po jedne sklenicce vina jsem pozorovala kuraky a mela chute :D Takze jsem sla domu, pustila si film a chut na cigaro presla:-) JInak se mi zdal sen, ze jsem si potahla od kamosky a ze jsem z toho mela hrozne vycitky, nastesti jsem se probudila a nebyla to pravda, zvlastni sny :D Je to bez toho cigara divny, jako bych to nebyla ja, ale snad to fakt prejde. Koukam, ze tu nakupujete trampolinky k Vanocum :-) Ja taky jednu mam, ale pro "dospele", je vyborna, koupila jsem si ji asi pred 3 roky a zhubla jsem na ni 8 kg, ted na nic uz necvicim nejakou dobu, ale pamatuji si, ze to byla makacka ale docela se clovek u takoveho hopsani nenudil :-)

Konča

Udělalas dobře, když jsi šla pryč. Po měsíci tě to už toliko dráždit nebude. Jo ty sny mají všichni. Já například ve snu zapálila cigáro bez ohně. Tak šíleně moc úsilovně a dlouho jsem tahala, až se zažehlo. To by nezvládl ani Copperfield:-D. Jakou máš trampolínu na ven nebo do bytu?

Sunny

do bytu, mam ji v pokoji - do stropu nedoskocim :D, prumer kolem 100 cm, je to dobra vec, je lehka. lze ji prenaset, kdyz jsem na ni poprvy hopsala vydrzela jsem 10 minut a pak uz sem dala i hodinu pri hlasitejsi oblibene hudbe, na hubnuti je to super. :-)

Konča

Já bydlím v paneláku, myslíš, že by to bylo vhodné i ke mně? Bo už mám 84 kg a potřebovala bych 20 kg dolů - nebo alespoň něco...

Sunny

Urcite, moje ma nosnost 100 kg, takze v klidku :-) Muj bratr s 95 kg to taky zkousel :-) A do bytu proc ne, schova se to pod postel nebo do rohu mistnosti postavi, ja to pouzivam jako odkladaci prostor pro obleceni :-)) jo a Konci to neskaces vysoko :D ja mam strop necely 3 metry vysoko a jeste jsem nikdy nenarazila :D Doporucuji stranky 4fit.cz, maji tam akce na tramposky (nechci delat reklamu, ale ty stranky jsou fakt dobry :-))) )

Konča

díky. Asi ještě napíši rekomando Ježíškkovi. Já myslela, že do paneláku trampoška pro dospěláky není. Jsi mi fakt potěšila.

Konča

jako dítě jsem velkou trampolínu milovala, ale v gymnast. oddíle kam jsem chodila jsme ji mohly používat jenom za odměnu a pak jsem se k trampolíně ani veliké ani malé nedostala. Jdu šmejdit na net. Když to nepůjde u mne v paneláku, dotáhnu si ji do práce - tady mám strop 5 metrůůůů vysokóóó.

Standa

Končo nechceš zařídit návštěvu šapitó s trampolínou :-D prý sou teď zazimovaní :-DDD dej pozor aby ses pokaždé trefila při dopadu

Konča

let se koriguje pažemi - to si ještě pamatuji. Akorát salta na té malé nepůjdou udělat. :-D

Standa

To nedopadne dobře. Vidím to na sádru. Nezapomeň, že naše zdravotnictví není zrovna v kondici :-(

Konča

Mám prej kosti silný jako chlap. Ani ten nakopnutej malíček jsem si nezlomila. Jsem právě po obídku. Skočila jsem si na náměstí pro grilované selátko s křenem - bude na dlouho poslední.

Marja

to pak Končo informuj o té trampolíně. Já nemám pořád čas,ale počítač musím pustit.

irena

.trampolína a doma , to by se mi taky líbilo , bohužel není místo , poslední volné místečko zabral Věšák-orbitrek.....Ifko kup si ji apak budeš informovat.My měli v sokole za odměnu kolovadla ,ale to už skoro nikdo nezná.Jinak si nedělej s ničím vůbec žádné starosti ,ty máš moc dobrý srdíčko a za blbost si musí každý zaplatit sám. Míšo ,doufám, že se nezlobíš,já to myslela jako pomoc.Ivča dobře radí jak na šampík,ale za všecko se musí něčím zaplatit......a to nekouření je pěkně drahý. Sunny , vidíš jak ti to pěkně jde , ty js i brňačka ?Mám tam dceru. Ivčo,jak tak čtu ty už dnes končíš tak ti teda přeju:všechno nej nej nej hlavně zdraví a pohodu a ty smrady už nikdy víc. A děkuju za ta příjemná rozptýlení po ránu, když jsem si otevřela poštu.

Konča

co to je kolovadla? slyším prvně?

Sunny

jo jsem z Brna:-)

Konča

byla náhoda, že jsem si všimla, že stránka začínala jiným příspěvkem a proto jsem se vrátila o list zpět a našla jsem tvoje reaguj. Ostaní si toho nevšimli. Takže reagovat se dá, ale ne ke konci stránky. Pak si ten příspěvek nikdo nenajde. Z Moravy je nás tady docela dost. Celkem jsem napočítala 8 co bydlí napříč od severu k jihu. Lexa, Standa, Marja, Irenka, Andulka, Megan, ty a já.

irena

to byly provazové žebříky zavěšené na kruhu na strpě, a my jsme jednu nohu prostrčili žebříkem a rozběhli jsme se dokola roztočily jsme tak kruh , žebříky se rozletěly podle toho jak se kdo kolik zhoupl a odrazil....jako řetízkový kolotoč......a pak jsme se odráželi ,zaplítali,točili ,což se samozřejmě nesmělo....bylo to moc príma...zase bych si to po 50ti letech zopakovala.....

Konča

ani dle popisu. Jsem si říkala, že to bude asi nějaký místní hanácký název něčeho (jako skřídla, parazól, klupna, rýna...). Ale není. Tohle jsem opravdu nikdy neviděla. Ale muselo to být super:-)

irena

...a chodila do Sokola tak toto byl zlatej hřeb večera,teda cvičení, ale jenom když jsme nezlobili. Žebříky visely u stropu,kladkou se spustily dolů, my (cvičenci) jsme si je rozbrali, navlékli mezi nohy , rozběhli se dokola ...no paráda.

Ivča

vyjste se tady rozcvičili. Trampolíny a já nevím co ještě. Já mám místo trampolíny švihadlo. Obyčejný švihadlo a dá to taky zabrat. 50 - 80 x a mám dost. Irenko díky za přáníčko. Ještě se do Štědrého dne určitě ozvu. Krásný večer všem. Já jdu na panáka a bez cigára.

Ládík

přeji všem, jste dobří , fakt. Marjo, koukám (já byl 4dny bez internetu), že nakonec krásné 7místo, tak taky paráda. tak ahojky Ládík

irena

..tak všem kamarádům přeji krásné vánoce asplnění všech přání. Oběma Ivankám nějaké to kilo dolů Marje ať se daří nekouřit Meganovim ať je vás za rok u stromečku určitě víc Ládíkovi hlavně to zdraví Standovi hodně kilometrů bez nehod Moně spoustu lásky a sportovních úspěchů Janině ať se už nikdy nemusí bát povodní Lubanovi klidné posezení u pivečka a všem které nepíšu jmenovitě zdraví štestí Emo, lexo ,Pavlušo, Friduč,No-One Máfosi ,Sgirid, Dadeto, Markétko(jestli se díváš)Greno Kaka,Andulko ....a všichni naši nováčci Sunny miša a ostatní ...............

Konča

Jé to je krásný přáníčko. Já mám dnes už volno. Irenko Tobě i manžovi a samozřejmě celé vaší rodině přeji klidné a pohodové svátky bo ty nejsi přes víkend ve spojení a tudíž si to zítra nebudeš moci přečíst.

Standa

Irenko děkuji, přeji Ti také bohatého ježíška a pevné zdraví. Taktéž všem co jsi jmenovala, stačí to zdraví, ostatní dojde samo

irena

co to ten Megan psal, že ho vymazali?

Konča

já nevím co tam bylo závadného, myslím že nic a že to bylo vymazáno omylem. Nepamatuji se.

Standa

nebyla tam ta adresa net obchodu na trampolínu?

Sunny

Ahoj lidicky, vcera se ke me stavily kamosky na kafco. Z kaficka se stala degustace vina do 5 do rana :-)) Musim se pochlubit, ani jedno cigaro. Chute byly, ale dala jsem si paipo a vodni dymku s visnovym tabakem :-))) Dnes me boli trosku hlava, ale obleceni mam vonave, zadny smrad z cigaret :-)) Musim ale rici, ze vcera odpoledne jsem se nepohodla s jednou kolegyni a jak jsem byla rozhozena uplne sem dostala silenou chut kourit, potrebovala jsem se uklidnit a cigaro me vzdy pomohla a dost mi v teto situaci chybelo..ale dala jsem si pulku champixu a nejak sem ty chute zahnala. Jinak vsem preji krasne Vanoce a hoooodne darecku a hlavne stastny Novy rok bez cigaret:-) A take bych Vam chtela moc podekovat za tyto diskuse, rada si proctu jak jste tu bojovali s touto zavislosti a vzdy me to povzbudi :-) Sunny

Ivča

Stando, máš pravdu, Megan psal adresu na trampolínu. Reklamu tady asi můžeme dělat jenom champixu. Jinak vás všechny moc zdravím. Musela jsem si v tom shonu udělat čas, práskla jsem s vysavačem a pustila PC, abych Vás mohla pozdravit. Stromek je ustrojený, manža jde dělat salát do vany, aby ho bylo dost, jako každý rok. Přeju všem pohodové a klidné vánoce, žádnou kost v krku ani žlučníkový záchvat ať vám nehrozí z přejedení. Musíme si ty kila trochu pohlídat, ale ne zas moc, vždyť jsou vánoce. Vaše věrná a vděčná kolegyňka, co díky vám přestala kouřit. Dnes už l rok a 34 dní!!! A bohatého Ježížka:-)))))

Marja

Také jsem se zastavila v tom shonu za vámi.Irenko, moc pěkně jsi napsala přáníčko.A vy všichni také,ale Irenka vyjmenovala snad všechny.To je paměť.Také já vám přeji klidné Vánoce,ať nemáte chuť na cigaretu,hodně dárečků,pohodu a mějme se rádi. Normálně bych si na svátky koupila kartón cigaret,ale kdepak, o hodně, hodně méně.Proč mám nejvíce chuť po jídle?

Megan

Ahoj lidičky, vy nekouřící i lehce kouřící. Přeji krásné svátky a bohatého Ježíška. Megan a Ilonka PS, já jsem žádné zboží nenabízel, buď někdo použil můj nik, nebo to bylo smazáno omylem:-(

LUBAN

Když zazní vánoční zvonečky, Ježíšek přichází s dárečky.Ať k nim také každý štěstí,zdraví,lásku dostane a ať s nimi v Novém roce stále zůstane. Hlavně si to užijte a nekuřte!!!!!!! Přeje Všem LUBAN

Konča

svátky prožité v rodinném kruhu přeji všem. Dnes 175 a nic nemám hotovo. Jdu dělat, aby se mi šlachy nezkrátily:-) A nehulte ani za vánočním stromečkem:-)

LUBAN

KONČO Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andula

šťasný a veselý Nový rok a v celém novém roce hodně zdraví, lásky a 365 nekuřácký dní vám všem.

irena

já dostala od Ježe notebook a nenepadá mě nic jinýho než jít za váma,tak si to všichni pěkně užívejte!

Konča

konečně voněla bytém, célým bytem... - jsem si zpívala na známou melodii. Beznikotinový Štědrý den se vydařil. CéDéčka s koledama hrají pořád dokola. Kuba snězen - jste měli vidět vnoučka Kubíka, když jsem mu řekla, že si k jídlu dáme kubu - hlavička mu to nebrala a začal natahovat, ale nakonec trošku ochutnal. Kost nezaskočila - oni telecí kosti ani zaskočit nejdou. Žlučníky ten nápor zatím vydržely. Já trampolínu nemám, ale malej je z té své dětské trampošky hotovej. Včerejšek neměl chybu. Na cígo jsem si vůbec nevzpomněla a tak dnes jedu 176. Irčo parádní dárek. S noťasem budeš ve spojení i přes víkend.

Konča

Tady u nás mrzne -6. Klika že nekouřím bo bych venku klepala kosu. Dnes 177:-)

Friduča

I já Vám všem přeji hezké svátky a ať je ten příští rok ještě lepší než tento :) :) Končo - purpuru nesnášíííím - manža jí furt zapaluje a já zalejvám vodou :) Frantíka snesu, ale ta purpura bléééé...

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce