Ahoj všem ve spolek,tak se zase po dlouhé době ozývám.Tak jak se vám tu všem daří? Co jsem si v rychlosti přečetl pár komentářů,tak zatím dost bojujete koukám :( Ale bez boje není vítězství,takže se držte a bojujte dal,určitě i vám všem se tady brzy prilepsi jako mám všem,co už tu denně nepiseme a ještě před nedávnem jsme tu psali a taky si stěžovali na to,jak nám je.A vida,sesel se měsíc s měsícem a už je mám líp,pracujeme,žijeme a třeba konkrétně já vám zrovna píšu ze Seychel kde trávím už druhým týdnem dovolenou.To tu nepíšu abych machroval ale abyste viděli,že se vše zlepší a půjde zase v normálu a věci které si teď ani nedovedete představit že byste absolvovali (jako třeba práci nebo dovolenou v cizině),tak půjdou úplně bez problému. Chce to jen vydržet,pozitivně myslet,nelitat od doktorovi k doktorovi,protože stejně ty problémy jsou všechny v hlavě a radsi se zaměřit na svoji palici a způsob života a změnit v něm pár věcí a ono se to zlepší Aspoň u mě to tak zabralo a to stále beru jen Citalec 10mg a žádný jiný Neuroly apod. Medikace mám pomůže se postavit na nohy a pak už je to na nás,tak vám všem preju abyste našli ty správné způsoby co ve svém životě změnit aby vám bylo líp a nepotřebovali jste k tomu celou lékárnu a mohli za pár měsíců třeba na takovou dovcu jako já,která je tím asi nejlepším antidepresivem jaké může být.
Držte se
Přidat nový komentář