Ahoj, kdysi jsem mela vsechny 4 osmicky a at jsem sla k jakemukoli zubari, vsichni rikali, ze musi jit ven. Odhodlavala jsem se dlouho, protoze jsem mela panickou hruzu. Kdyz jsem se konecne rozhodla, ze pujdu, kamarad mi ukázal nejake drasticke video, jak se trhají zuby.To jsem nemela videt, protoze jsem se na zubare opet vyprdla. Po X letech, kdyz si tatka nasel pritelkyni, zjistila jsem, ze pracuje jako sestra v zubni ordinaci. To jsem uz jednu osmicku mela rozsypanou, ale tim jak byla privetiva a hodna, tak me do te ordinace dostala a ja byla nakonec rada. I s injekci jsem z kresla byla venku za 5 minut :-D
Dnes ziji uz ale nekde jinde a tak jsem si musela najit novou lekarku. Ta se mi pustila do mych trech zbylych osmicek. Prava horni byla v klidecku, tu jen vyloupla aani ji nesila. Do 3 dnu jsem byla uplne funkcni. Otoky zadne, jen me pobolivala hlava. A dnes jsem byla trhat spodni levou a to uz bylo trochu horsi. Jelikoz jsem to mela zanicene, dostala jsem 4 injekce a dokonce mi i slzicka ukapla :-D pak sla na ten nezbedny zoubek. Jojojo, trosku to bolelo a odpoledne jak jsem jedla polivku, tak jsem nikdy nic tak dlouho nejedla jak prave ji, dostala jsem antibiotika a mam par stehu. Bylo mi doporuceno ledovat prvni den a az druhy den vyplachovat pro lepsi prubeh hojeni. Pro jistotu jsem mluvila o tom i, dnes uz, se zenou meho tatky a potvrdila mi slova me doktorky. Pusu otevru tak na 3 prsty, nejak to zas nehrotim, abych si to treba nestrhla, ale je to v pohodě. Kdyz to zacne bolet, vezmu si ibalgin a za chvili se to zklidní :-) Sice jsem mela i chvilku teplotu, ale zase....dala jsem si caj aprasek a ted, kdyz bych mela spat, se mi zase nechce :-D tak ted spis dumam nad tim a doufam, ze ten ctvrty a hura posledni zub, nebude zlobit ;-)
Tak kdo ma takovy strach, jaky jsem mela ja....vyprdnete se na to a bezte k tomu zubari, at to mate co nejrychleji za sebou. Zas tak hrozny to neni, jsou horsi veci ;-)
Přidat nový komentář