Zdar všem před i po trhání osmiček. Já se dnes stal členem těch druhých. Trhali mi najednou všechny čtyři osmičky, přičemž jedna rostla vodorovně, takže museli řezat dáseň, vytrhnout zub, část dásně odříznout a sešít, druhá měla zespodu přirostlou svalovinu, takže opět malé řezání, třetí měla kořeny do véčka, takže nechtěla ven a ta čtvrtá to vzdala naštěstí bez komplikací. Dostal jsem ke každému zubu dvě injekce, které nejsou moc příjemné, ale nebolí to. A pak ještě dvě do zadku, asi proti bolesti. Zákrok trval dvě hodinky, ale čas je to poslední, co vnímáte. Myslel jsem,že tam sedím tak 30 minut. Dostal jsem antibiotika a po 8 hodinách jsem si vzal jeden ibalgin. Jinak ledování (ještěže prodávají u benzinky party led) a dvě porce zmrzliny. Zatím musím říct, že i když to trhání nebylo zrovna nejjednodušší, tak žádná výrazná a nesnesitelná bolest nenastala. Asi záleží i na doktorovi, který zákrok provádí, jestli je to řezník nebo odborník. Já měl štěstí. Navíc tam měl studenta medicíny, kterému vše vysvětloval, proč to dělá tak a ne jinou metodou, která je taky možná, ale má pak horší bolestivé následky.
Takže, pokud jste již v tom stádiu, že uvažujete o trhání, tak se toho zase tolik nebojte. Pořád lepší řešit to s předstihem, než čekat na problémy, pak už to prý bolí jak čert, protože Vám vrtají do zánětů a opuchlin. Jinak doporučuji kliniku na Karláku.
Přidat nový komentář