Ahoj, přidám taky pár postřehů a hlavně rad: ve většině komentářů chybí zásadní věc: až přijdete domů, NELEHEJTE si! Jen seďte a první noc spěte s hlavou co nejvíc nahoře – podloženou polštáři, ideálně ale v sedě nebo polo-sedě. Díky tomu to mnohem míň oteče :-)
A další důležitá věc, jak všichni píší, je LEDOVÁNÍ – minimálně první den pořád ledujte (mě se nejvíc osvědčila pet lahev s vodou, ta nejdýl vydrží (stačí vám 2x 0,5 litru – vydrží cca 6 hodin, mezi tím se druhá v mrazáku připraví.) Mražená zelenina poslouží taky, ale mnohem rychleji se rozmrazí a není to pak příjemné, navíc se to blbě drží :-) Díky ledování to míň bolí a krásně se to zahojí.
Jinak já byl zatím jen na levé horní 8 (další 3 čekají,) byla ale v dásni a naležato, trvalo to skoro hodinu a museli mi zbrousit kost, aby zub dostali ven. Přesto jsem ani nepotřeboval prášky na bolest, k mému překvapení. Bolelo to doma sice dost, ale né tolik, abych je do sebe musel cpát. První noc jsem skoro nespal, jen pořád seděl a ledoval, ale asi se to vyplatilo :)
Tak přeju všem hodně štěstí a nebojte se. Mám i kamarádku, která měla 2 zuby venku za krásných 16 minut (jeden za 15 a druhý za 1 minutu.) Přesto pak strašně opuchla, protože jí nikdo neřekl, že si nemá lehat...
Přidat nový komentář