Ahojte :),
snažil jsem se pročíst kamarádi celou konverzaci a najít vlastně Vás, co tady teď sleduji poslední týdny Jozefa, Petra, Peťku, ale je tam tolik Petrů a různých jmen a všeho od roku 2009 až do součastnosti, že se nechytám :D Nicméně už na 9 straně jsem měl tak hnusné pocity z příběhů lidí, že jsem ani dál číst nechtěl-spíš strach, strach z toho, že ikdyž beru Rivotril oproti ostatním pravidelně asi 2 roky v nejvyšších dávkách v průměru cca 1mg zcela vyjímečně, ale nejačastěji užívám již zmiňované 0,25mg jsem si jist, že jsem závislý-to je REALITA, ale nedokážu si vlastně představit, co se stane, pokud Vaše domněnky a tvrzení, že Rivotril už se vyrábět nebude se mnou udělá?... Ano částečně si říká, že někteří berou mnohonásobně větší dávky čili bych to měl zvládnout a ustát, ikdybych ho neměl od zítřka, tak projít si měsíc/dva peklem, dopovat se velkým množstvím hořčíku a zkousnout zuby, no jo, ale možná si to jen nalhávám-trošku se opravdu bojím :) a to se znám a vydržím strašně moc bolesti, jak fyzické tak psychické, to mě i uklidňuje... ale nedokážu si představit, že bych bral třeba ve třech dávkách 0,5-0,5-0,5mg denně či více a HAJZLI-mírnější slovo nepoužiju se rozhodnou, že jim to už nesype zlaťáky a osudy lidí jim jsou jedno. A další věc, jak je možné, že je tady stovky lidí, kteří jsou závislí, když lékaři ví o těch destruktivních důsledcích? Kde je nějaká lékařská přísaha??? To je léčba-pomoc lidem? Fuuuuha no nevím... ale plakat nad rozlitým mlíkem, na to už je celkem pozdě, nic zajdu tento týden za mojí Dr. obvodní, ne psychiatrem tím hovadem, který mě dostal do tady toho stavu a začnu to striktně řešit-léčebna ani mne nehne, jak čtu příběhy lidí, že jim ze dne na den vysadí všechny léky a projdou si detoxem a jsou přikurtováni k posteli-to ne, to bych nedal. Nasadím buďto jako Jozef Trittico, či jiný lék, který mi umožní se vyspat alespoň na 4-5hodin denně... o víc mi nejde, zbytek dnu přežiju.... pojďme do toho! Už není čas uhýbat, nepřijde vhodná chvíle, od příštího měsíce, od narozenin, od Nového Roku, teď a tady... jdu vlastně ode dneška po noční na 0, 125 mg s prominutím seru na nějaké řešení 0,001 apod. je to o tom si projít peklem, tak do něho skočím :) čím dřív tím lépe :) a ono to snížování a brát zase třeba půl roku 0,125mg to je vlastně ještě posilnění té závislosti, je to iracionální, chápu u lidí, kteří užívají např. 4mg, že nemůžou skočit na 0,5mg, protože je to zničí... ale já budu brát ode dneška 0,125mg 10 dní... poté obden 10-14dní pak jdu na 0 budu tu průběžně psát, takže začínám 27.10. když se to nepovede, alespoň budu přínosem ostatním lidem :) , ale nevezmu si víc, ikdybych nevím co prostě NE-IKDYBYCH SI MĚL ZAVOLAT RYCHLOU :) .... držte se! A jak je to ohrané viďte, ale tak pravdivé DOBRÝ SLUHA, ZLÝ PÁN :) ahoj... PS: Já si i přeju, aby to zasrané svinstvo už nevyráběly, vzalo duši a život už mnoha lidem, nepřeji to nikomu ..... ať to zmizí z povrchu zemského!!!
Přidat nový komentář