Ahoj Jožko, ano, překonat, vydržet, jedině tak se dostaneme na konec svého utrpení a budeme si moci vychutnat dny bez "drog". Bohužel jsou někdy takové stavy, že to prostě "nejde nesáhnout" po něčem. Také já to před pár měsíci zažit, když jsem měl vysazený rivo a rem. Po několika dnech bez prášků se můj stav začal rapidně zhoršovat a po několika týdnech, hlavně s málo spánkem, jsem poprvé v životě zažil depresi, úzkost, paniku, aspoň si myslím, že to jsou. A když mě to „chytlo“ po týdnu znovu, sáhl jsem po rem. Takže Jožko, nyní chápu, když někdo sáhne po prášku, aby se mu udělalo líp. Také dovedu pochopit, že se někdo dobrovolně nechá hospitalizovat na psych. oddělení-nemocnici. Jsou stavy, které prostě někteří z nás sami nedají, nezvládnou. Jožko, Ty snižuješ rivo o 0,1 mg za několik týdnů. Je to docela velká dávka na snížení, alespoň pro mě by byla, já snižoval o 0,001 mg denně, což je za měsíc o 0,03 mg. Podle Petry si můžeš ten 0,1 mg ještě rozdělit-snížit. Co se týká Tvé dávky neurol, zda jí není málo, to nedovedu posoudit, ale neurol patří do skupiny BZD. Jožko, jak jsi psal, doktorka Ti napsala neurol jako náhradu za rivo, jelikož u vás v lékárnách nejsou kapky. 15. 10. jdeš k doktorce, tak se s ní poraď, zda dávku neur zvýšit. Stavy, které máš, bohužel k vysazování prostě "patří". Ale musí se brát také v potaz, že Ty stavy, které nyní máš, mohou být stavy, které jsi měl před užíváním rivo. Jožko, pomaloučku snižuj, nikam nespěchej a dej tělu čas, aby se ustálilo. Já spěchal na vysazení rem, nedal tělu čas, a proto mě čeká další rok snižování. Bohužel jsem nevěděl, že rem je takové svinstvo na vysazování, pro mě. Jožko, měj se, drž se a piš, jak se daří.
Přidat nový komentář