Káťo, díky, díky za návod, jak snižovat rivo. Určitě to někomu pomůže. Káťo, jestli se Ti podařilo vysadit 0,375 za 50 dnů, tak Ti závidím. To je super rychlost. Závidím Ti. Káťo, asi se Ti nebude chtít věřit tomu, že i nechuť k jídlu, může způsobit vysazování, vysazení. Když jsem četl, čím vším si lidé prochází, když vysazují, nebo vysadili, nikdy bych tomu nevěřil, kdybych to sám nezažíval. Svědění celého těla, kožní problémy, problémy se sluchem, očima, nehty, pocit, že Tě jehlami někdo bodá do kůže, pocit, že po Tobě leze snad milión nějakých malých potvor, nebo jenom jedna, pořádná tarantule, a jenom v jednom místě, problém s polykáním, trávící problémy, střevní problémy, dýcháním, srdcem, alergie, nadměrné pocení, močení, padání vlasů atd. Nedá se tu vše popsat, ale i to má za následek vysazování, vysazení. Samozřejmě je nutné brát i v potaz, že ne všichni to tak mají a že za vše může užívání prášků. Je lepší se nechat při problémech vyšetřit. Ale já nikdy neměl žádné problémy, dokud jsem nezačal snižovat. Ke konci vysazování moje tělo vše z výše uvedených stavů zažívalo a zažívá. Někdo může podotknout, že v mém věku už jsou výše popsané problémy, projevem stáří, může to tím být, ale proč je toho tolik najednou? A proč právě vše začalo až při vysazování bzd a čím jsem byl na nižší dávce, tím se vše stalo intenzivnější? Káťo, děkuji za typy na léky na uklidnění, spaní. Ano, strašně moc bych chtěl spát přirozeným spánkem a moc rád vzpomínám, jaké to bylo před užíváním bzd, kdy jsem spával jako miminko. Nemám odvahu si něco vzít na spaní a jak jsem tu zmiňoval, stejně mi nic na spaní nezabírá, nefunguje. Zjistil jsem, že čím více dnů po sobě nespím, tím hůře usínám během dne. Já potřebuji energii i na to spaní, proto jsem většinu mého snižování a problémem s nespaním, ležel celý den v posteli a snažil se usnout přes den. Když se zadařilo přes den, byť jen mikro spánek, a tělo nabralo trochu energie, byla šance, i když malá, že v noci dám alespoň krátký spánek, nebo mikro spánek. Čím více jsem se snažil zatěžovat tělo domácím cvičením, procházkou, fyzickou prací, tím vice se mé tělo vyčerpalo a já pak neusnul ani přes den, ani v noci. Takže jsem se opravdu musel šetřit a jenom ležet. Co se týká zahr. fóra, už jsem to tady někdy na začátku zmiňoval, ale já chodím na benzobuddies. Kromě šťastných příběhů jsou zde témata o rem, insomnii (nespavost). Také jsem zde čerpal info a energii. Káťo, kdybych neměl toleranci na riv a i rem, bral bych ty prášky do smrti, nezatěžoval bych se tím, že něco beru, obzvlášť, jak jsem tu psal, já to mám za pár. Jenomže já si ani ten důchod pořádně neužiji, protože protože. Káťo, piš nám, jak se Ti daří. Přeji Ti dobrou, klidnou noc s klidným spánkem.
Přidat nový komentář