Ahojky ,Jozefe, takjsme na tom stjeně,jen to že mi nikdo nic netrhal a asi 3 roky mne s přestávkami bolela hlava a za krkem,tak to léčili jak jsem již psala jako krční páteř,zvláště kdyžmám bedrní operovnou,až před rokem a půl mne začalo bolet v puse a ucho,tak jsem pochodila úplně všechno v okresní nemocnici, a dopadla jsem tak jak píše hypermobilka,že mne při těch všech vyšetřeních napíchli do žíli nemocnicní baterii,tak jsem tam upadla do sepse, v nemocnici jsem si poležela měsíc než mne z toho dostali,pojedla tuny antibiotik, a pak musela absolvovat veškerá vyšetření co mi to zničilo,kolik hadic co jsem měla ve všech otvorech se nedá ani popsat,tentokrát stál pán Buh asi nade mlou protože tohle dopadlo OK, ale pusa bolela, tak jsem donutila zubařku na OLPG a tam mám jako vy Jozefe, velké klouby na jamku aještě k tomu malou pusu, to co píšete,tak tím jsem také prošla,mimo jiné jsem po obstřiku přestala otevírat pusu prostě to nešlo,tak mi dělali laváž kloubu, otevírání se zlepšilo z 1,5 cm na 2,5 cm.ale stačí, na trojklanný nerv beru stále léky,ted mi zdrátovali na 6 týdnu zuby,aby si kloub sedl, je totiž totálně ohoblovaný z té námahy,jak se mu tam asi nedaří vlézt tam kam to nejde,je plně jako kopí tak špičatý,takže mi stále drážní ten nerv, operaci,ještě ne i když nejím jen piju ale neřvu bolesti jen někdy chodím taky na akupunkturu, jezdím na KUCOCH Brno a asi mám rozumného doktora,protože nechce operovat i když ví že moc možností nemáme, není to dobré z 10 je 6 dobrých,budete šestý nebo až sedmý, já Vás nechci strašit, když jsem šla na operaci páteře taky mi někteří říkali že budu o holi a je to tři roky a již dva roky jezdím na kolečkových,jenže tam nevede ani lícní ani trojklanny nerv, víte já jsem ženská a asi i hezkádle okolí tak možná proto si ještě nechci nechat řezat papulku,zkouším vše abych ještě nemusela, zadejte do googlu diskusi trojklanny nerv a najděte si tam lidi kteří byli operováni u Pasky na Homolce světová špička tohoto oboru,velmi zlé, jim už nepomůže nic,já vás nechci strašit,když mi najdete jednoho vyléčeného po operaci,tak to domluvím v Brně a můžeme jít spolu,ale já už pojezdila kde co i v Curychu ale oni tohle vážně moc neumí,tak bojujte a třeba někdy vyhrajeme,a ozvěte se pa pa
Přidat nový komentář