dekuji vsem,co reaguji na me zoufale volani o pomoc.Je pravda,ze psychika je velmi dulezita,nez jsem zjistila co mi je tak tech bolesti bylo vice,mela jsem zavrate,problemy se zrakem-to mi odstranil fyzioterapeut,ale je pravda,ze uz zkousim,kde co a zatim nic moc,snad je to tim,ze kloub je poskozeny a hlavicka je ostra a zrejme pri pohybu drazdi okolni nervy a svaly.Snazim se byt v klidu,ale kdyz pry nebudu pusu moc pouzivat,tak mi hrozi ankyloza,a to je to nejhorsi,pak uz nejde otevrit pusu vubec,tak mi to aspon rekli v nemocnici.Na totalku nepujdu,i kdyz mi ji Machon nabidne,oatroskopii premyslim,snad je to tim,ze mi lekar pri sonu ten kloub ukazal a tak si myslim,ze s tim tvarem se udelat neco musi,je velmi ostry a nevraci se do luzka,jenze muj zubar mne zase strasi porusenim licniho nervu,ale aby mi poradil s lecbou,to ne. Tak vazne uz nevim,cekam,ze se ozvou z Prahy a budu hodne premyslet, Vim,ze operace je to posledni,ja to ale jiz resila s pateri,az jsem na tom byla tak,ze nemohla chodit,tak jsem sla a taky mne strasily,nejmene,ze budu s hulkou,noa hodinu po operaci,jsem byla bez bolesti,bez leku,za 4 dny chodila, a za 2 mesici uplne OK,i bez rehabilitace a lazni.jestli je tu nekdo komu delali obrusovani koubu-at jiz operativne,nebo artroskopicky,ozvete se mi,zda to melo smysl.
velke diky
Přidat nový komentář