Ahoj Jano, tohle mi přesně řekl doktor v Brně a poslal mne do poradny bolesti, přitom můj špatný kloub je vidět na obyčejném RDG na sonu i CT, pravdu má v tom,že k tomuto se přidává neuralgie trigemu,takže teď když mám draty na nebolí hlava a za krkem, a tvař, zřejmě to byla svalová bolest,jak mi tam kloub při pohybu skáče, ale boli dolní čelist v puse a ucho, loni jsem se tak motala,že jsem sotva došla na nákupu od auta k vozíku,jak invalida, kdyý jsem se ničeho nedržela,tak to byla hrůza, je pravda že od tohoto mi pomohla fyzioterapeutka,ale stojí to hodně peněz a času, na tu neuralgii mám taky prášky na mozek, a zkoušík akupunkturu a byliny, jenže jak oddělají dráty tak to bude zžejmě vše zpět,že nebudu již nikdy kousat tak to mi řekl minulý týden. Jenže všichni nemocní, než půjdete na nějaký větší zákrok, nemyslím tím laváž nebo autroskopii,spíše otevřenou chirurgii kloubu, tak si přečetěte diskusi na googlu trojklanny nerv, jak dopadli někteří po operaci na Homolce-a to je špička v oboru, mají takové záchvaty trojklanného nervu,že končí na ARU aby jim ty bolesti zastavili, takže může být i hůře, myslím,že lékaři za to snad ani nemohou,ale nechtějí operovat za každou cenu, protože ono se to neumí,je tam moc nervů a je to vše ve výzkumu, já za celý rok nemám ani jednu lékařskou zprávu co mi vlastně v Brně dělali, tak nevím jestli je to pohodlnost nebo úmysl, taky mi doktor řekl doslova, ja Vás budu operovat a vy mne dáte k soudu,takže je to asi fakt,že tohle je oblast kde ještě toho moc neví, a je to zřejmě kus od kusu, takže se zase ozvět a držte se pa pa
Přidat nový komentář