Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Zdravím chtěl jsem se zeptat, jestli momentálně netrpím nějakou formou migrény. Jako malý jsem trpěl migrénami a to takovými, že jsem vždy byl zavřeny v pokoji a nesnesl jsem žádný hluk ani světlo a bolesti takové, že mě to neustále budilo a nešlo ani usnout. Momentálně je mi 24 let a popíšu, co u mě probíhá. Poslední 3 dny se mi stává, že se mi občas dělají třpytky před očima, občas nějaký záblesk v periferii očí. Dále se mi stává ač normálně s tím problém nemam, ale všímám si že mi dělá problém spočítat čísla v hlavě když něco počítám (třeba sčítám věci na účtence), nebo se mi občas vytrácejí slova při mluveni, nebo si nemůžu vzpomenout na nějaké slovo (před chvíli to bylo třeba: autobusová zastávka). Dále bych chtěl napsat, že nezažívám bolest hlavy ale jen takový pocit pnutí přesně v místech kde když jsem byl mladší tak jsem při migrénách zažíval prudkou bolest. Děkuji za odpovědi PS: ta kontrolní otázka je pro mě momentálně záludná :D
Přidat nový komentář