Zajímám se o Východní medicínu. Přivedly mě k ní zdravotní potíže manželky, při kterých si naši lékaři nevěděli rady a já jsem hledal alternativu léčení. Při tomto hledání jsem se prokousával různými metodami a prostředky a nyní mohu říci, že jsem konečně našel léčebné postupy, které jsou opravdu unikátní a vymykají se běžným a ze všech stran do nás „bušícím“reklamním „zaručeně osvědčeným“ prostředkům. Přiznám se, že nyní tyto produkty nejen sám užívám, ale doporučuji všem příbuzným a známým. Využil jsem proto také možnosti jejich rozšiřování pomocí zavedené sítě MLM, která je jednou z největších a nejlépe propracovaných na světě. Vím, že převážná většina účastníků této diskuze je velmi citlivá na distributory a i já vždy, když napíši příspěvek s tím dopředu počítám. Způsob, jak seznámit a rozšířit tyto preparáty mezi lidi je takto nastaven a není jiná možnost (neprodává se v obchodech ani v lékárnách ). Apeluji ale na ty opravdu nemocné, kteří se chtějí vyléčit a nejen si „pokecat“ v diskusním fóru. Mým zájmem skutečně není jen zisk, ale též pomoc lidem, které tradiční Západní medicína zklamala a hledají alternativu tak, jak jsem jí hledal já.
Touto alternativou jsou přírodní produkty čínské medicíny, preparáty TIANSHI. Tyto produkty nejsou v podstatě léky, ale potravinové doplňky, které pomáhají v duchu Východní filosofie nastavit organismus tak, aby si byl schopen pomoci dále sám. Produkty a léčebné postupy vycházejí z tisíciletých zkušeností čínských a tibetských lékařů a jsou kombinovány s nejnovějšími poznatky v oboru biotechnologie a genetiky. Důkazem jejich kvality je i řada ocenění Světové Zdravotnické Organizace (WHO). Dnes jsou tyto produkty s úspěchem používány ve více než 100 zemích světa, ale bohužel u nás zatím nejsou ještě dostatečně známy. Jejich rozšíření brání též poměrně značná cena, i když v porovnání s některými obdobnými, mnohem více propagovanými a mnohem méně účinnými preparáty není zase tak velký cenový rozdíl.
Široce jsem se rozepsal proto, abych získal Vaši, alespoň počáteční důvěru v tyto jedinečné produkty. Mnohem více se o nich dozvíte na mých internetových stránkách
www.tian shi.wz.cz , kde jsou též léčebné kúry pro jednotlivé zdravotní potíže. Těm, kterým by poznatky z internetu nestačily, mohu zaslat i odbornou literaturu dle dohody, případně zodpovědět dotazy. Kontakt na mne je na výše uvedených webových stránkách.
Jsem přesvědčen, a mnohokrát se mi to potvrdilo, že po bližším seznámení se s tímto způsobem léčby a jejími výsledky bude Vaše důvěra bezvýhradná. Chce to jenom trpělivost a důslednost při dodržování jednotlivých léčebných postupů.Trpělivost je namístě proto, že nemůžete očekávat při několikaletých potížích , že se Vám během několika týdnů vyléčí. V takových případech léčbu raději ani nezačínejte. 7.3. Základní program biokorekce bolesti hlavy, migrény pomoci BAD "Tianshi". První etapa: obnovení látkové výměny a mikrocirkulací v mozku. 1. "Biokalcium pro zlepšení mozkové činnosti":po 1 kapsli užít ráno 30 min. před snídaní, zapít 250 ml vody.
2. "Biozinek": po 2 kapslích večer 1,5 hod. po večeři, zapít 250 ml vody.
3. "Antilipidový čaj": ráno 1 hod. před snídaní zalít 500 ml převařené vody (80°C) 1 sáček čaje, louhovat 15 min., pít malými doušky v průběhu 10- 15 minut. Stejný sáček zalít podruhé vodou 500 ml a vypít ve druhé polovině dne. Nedoporučujeme dětem do 12 let, těhotným a kojícím matkám.
Kúrová dávka - 1 měsíc. Druhá etapa: podpora normálního metabolismu nervové tkáně, ochrana organismu před stresem. Uklidňující působení. 4. "Spirulina": po 2 kapslích 2 x denně, po obědě a po večeři po uplynutí 1,5 hodiny. Zapít šipkovým čajem 300 ml - v průběhu týdne zvýšit dávku na 5 tablet 1 x denně po obědě. Nedoporučujeme při onemocnění ledvin.
5. "Vejkan": po 1 kapsli 1-1,5 hod. po obědě, zapít 250 ml vody.
Kúrová dávka - 2 měsíce. Doba základního programu biokorekce - 3 měsíce, během roku opakovat 2 x.
Přidat nový komentář