Ahojik, prosimte velmi me zaujal Tvuj prispevek ohledne Cinie, migrenou trpim od 11 let a ja ji ma spojenou nejen s menstruaci, ale i s ovulaci a zrejme jeste s jednim faktorem, na ktery nikdo neprisel, protoze ji mivam i 2x do tydne v delce trvani 3 dnu, coz je zivot na......
Vyzkousela jsem za zivot taky mnoho leku od Ibalginu 400 po Ibalgin 600+600, prez Indomatacin, Zaldiar, Migraeflux, sumigru a az prave po Cinii. A ta jedina a Indometacin mi dokazou na 8-10 hodin ulevit od bolesti. Na rozdil od Indometacinu, ktery opravdu pusobi jen od bolesti (pouziva se po operacich patere) mi sumigra nekdy dokazala zkratit migrenu ze 3 dnu na dva a jak rikam pomaha mi migrenu prezit urcitymi casovymi intervaly bez bolesti. AAAle zaujal me Tvuj clanek proto, ze kdyz si Cinii vezmu prvni tabletu Cinie a migrena neni jeste silene rozjeta, tak se mi vetsinou dostavi stavy nez Cinie zabere, keter jsou silene, zacne to pocitem duseni, jeste se mi zvysi tlak v hlave a mam pocit ze ztracim vedomi, mam takove brneni a mravenceni prakticky v celem tele. Nejdrive me to lekalo, ale ted jsem si na to zvykla, protoze vim, ze to prejde a pak je mi opravdu fajn, kdyz hlava najednou prestane bolet, alespon na par hodin a ja mohu v klidu spat, dalsi tabletky Cinie v poradi mi tohle uz nedelaji, vzdy jen ta prvni. Ale Tvuj prispevek me dostal, protoze tahle reakce asi neni normalni, takze pokud muzes napis mi prosim, jak se to projevovalo u Tebe.
Jinak pro Vsechny, trpim migrenou, jak jsem jiz psala od 11 let, kdy jsem poprve menstruovala a jedine co mi kdy dokazalo pomoci, aby se migrena uklidnila, jeji intezita bolesti a cetnost snizila nejmin o polovinu, bylo obdobi od mych 30-33 let kdy jsem si nechala pichat Depo-proveru, nekomu mozna nepomuze, ale ja si ji nemohu vynachvalit. Ted chceme zalozit rodinu a ja ji musela vysadit, takze muj milacek migrena je opet zpet a kdyz si vzpomenu, ze pred Depo-proverou jsem vetsinu sve dovolene vybrala na migrenu, protoze jsem opravdu nedokazala vstat z postele a jit do prace, tak okamzite po porodu, pokud se dostavi prvni priznaky migreny si necham Depo-proveru pichnout opet a je mi jedno, ze jeden doktor o ni mluvi s chvalou a druhy ji bere jako svinstvo. Pro me je to jedina moznost jak zit alespon z 50% normalne a Ti z Vas, kteri migrenu maji takto silnou urcite vi o cem mluvim. Mejte se krasne a preji co nejmin trapeni.
Přidat nový komentář