Ahoj, lidicky asi tak 4 roky jsem mel problemy s akne, bolaky, ktere nehezky vypadaly a ja mel sebevedomi na bodu mrazu, ale asi Vam to nemusim psat. Lecba byla stejna jako u vsech. Dal jsem na rady felcarskych babicek, leku z domaci produkce tak od firem, jenz slibuji zanik akne jak mavnutim kouzelneho protku. Chodil jsem k lekari na kozni a vystridal mnoho dokotoru, ale ty bohuzel stale opakovali jedno a to same. To chce cas pane, to chce lepsi hygienu ha ha, nic s toho jeste se vse zhorsilo. Vystridal jsem asi 6 doktoru, byl jsem zoufalej s toho, ze nic nepomaha - ani ten cas! Davali me olupovadla a jine dryjaky, ktere pokozku jen podrazdily a skutek utek. Nevim jak Vy, ale lek typu Dalacin T, Antibiotika, Orifluid a dalsi jsou proti leku ktery jsem ted dostal opravdu ksunt a dle lecby nejakeho 50tileteho felcara, jenz veri v jejich lecebnou moc uboha. Na dotaz meho spolupracovnika v praci "Proc s tim ksichtem neco nedelas", jsem mu odpovedel delam, ale nic nepomaha. Poradil me ze tim take trpel a juhajda ma cisto, plet ma jak miminko. Ptal jsem se v jake pohadce byl a jak mu to odcarovali, rekl, ze zmenil doktorku, take na doporuceni, a bylo vse v pohode. Predpsala mu lek, jenz je sice opravdu na povazenou, ale je to bomba. Po pupinkach a zarudlinach ani stopa. Lek se jmenuje Roaccutane Roche a neni zadna slast si ho spolknout, ale za ten vysledek to stoji. Myslel jsem ze je to jeden z dalsich ksuntu, ale stals e zazrak...fakt nemam nic. Beru ted 2platicko akorat silene schnou rty, ale to clovek prekona nejakou masti na rety. Lidi kdybyste potrebovali a byli v zalostne situaci jako ja, napiste na [email protected] a ja Vam dam kontakt na tu doktorku co Vam to napise. Malokdo leci touto metodou...ma mnoho rizik, ale ja jsem spokojen i pres to!:o)))
Přidat nový komentář