V dnešním článku začneme hovořit více o konkrétních problémech týkajících se problematiky hubnutí a udržování stálé tělesné hmotnosti. Hovořit o specifických strategiích hubnutí však vyžaduje porozumět základním příčinám nadváhy.
Cílem diety by mělo být najít si pro sebe takový životní styl, který bude trvale udržitelný. Pokud je to zapotřebí, musíte do něj zakomponovat i jídlo v restauracích. Pal se vám bude hodit představa o jejich energetické hodnotě. V tabulce najdete orientační hodnoty nejčastějších jídel, která si můžete v restauraci objednat.
Polévky
Polévky (0,33 l) |
kJ |
Hovězí s těstovinami | 310 |
Špenátová | 450 |
Hovězí s játrovou rýží | 470 |
Květáková | 480 |
Pórková vejcem | 500 |
Čočková | 600 |
Slepičí s nudlemi | 630 |
Česnečka s bramborem | 640 |
Rajčatová s rýží | 680 |
Bramborová | 700 |
Dršťková | 700 |
Fazolová | 700 |
Gulášová | 770 |
Hrachová | 770 |
Kulajda | 790 |
Frankfurtská | 800 |
Přidat nový komentář