Já nevím, jak to vy pracující všechno zvládáte. Já, důchodce a nemám tady ani čas napsat. To bude asi tím nekouřením, že máte teď více času.
Předně BLAHOPŘEJI všem odvyknutým kuřákům - Mydlypupek, Lena, Lenka a celé té vaši partě, která tady psala a píše. Také blahopřeji těm novějším- Pavča, Xandra, Lubica a další. Nezlobte se, nejde všechny jmenovat.
Co se týká mě, bohužel kouřím a Champix už neberu. Ale neodsuzujte mě. Strašně jste mi pomohli. Já začnu s odvykáním znova. Víte, vy jste tady většinou psali, že jste již někdy zkoušeli přestat. U mě to bylo poprvé a vlastně i rozhodnutí bylo poprvé a to vlastně na váš podnět a po čtení téhle diskuze. Věděla jsem, že to nebude lehké, ale, že to bude tak těžké, to jsem myslela, že ne. No nezvládla jsem to. Příště již budu vědět, do čeho vlastně jdu a budu více připravená a zvládnu to.
Co se týká Champixu, začalo mi být teď ke konci dost zle a něco se mi stalo i z okem, to tady ani nebudu raději rozebírat. Možná to je náhoda.Čtyři dny neberu Champix a kouřím opět hodně. Včera jsem byla na zájezdě a bylo to hrozné. Už abychom zastavili.A to je to, co mi vadí a půjdu do toho znova. Ale ne hned. Když jsem přestala brát Champix, byla jsem podrážděná a nervózní i když jsem kouřila. Takže je asi návykovy. Oko není dobré, ostatní už je v pohodě, akorát jsem opět silně závislá na cigaretách. A víte co mě ještě trochu zarazilo. Že vůbec už dlouho není reklama na Champix, aspoň já jsem neviděla. Musejí vydělávat dost, tak by si reklamu mohli dovolit. Neběžela zase tak dlouho.Jaký máte na to názor.
Poctivě vás čtu a BUDU číst a vrátím se. Jestli vám to nebude vadit, tak tady občas i napíši.
Jste moje zlatíčka a držím vám všem palce a myslím na vás a budu myslet stále.
Přidat nový komentář