Bando jedna nekuřácká, já vás moc zdravím.Čtu vás poctivě, ale teď mi zase nešel počítač tři dny a tak jsem teď dočítala to množství příspěvku. Mám toho hodně na srdci, taak to napíši nadvakrát. Fridučo, já také nestíhám psát emaily, však někdy se ozvi.Já sice kouřím, ale neustále na sobě pracuji psychicky a na podzim jdu do toho znova, lépe připravená. Champixu mi zůstalo dost. I když mám z něho trochu strach, je to asi další závislost. Karle, ty jsi asi dopadl stejně jako já a Leeena.Kouříš i přes Champix hodně dlouho. Já bych to asi na tvém místě na chvíli vzdala a pak pojď do toho znova a doufám, že i Leeena.Už budeme trochu více připravenější a budeme vědět, co nás čeká. Jinak já také měla erotické sny.Když čtu nováčky, hlavně Danu, je to jako bych to byla já. Také mě nakopla tahle diskuze a já se moc těšila, jak budu nekuřákem. Jak jsem dopadla, to víte, ale nevzdávám to.Sleduji, kdy kouřím a co mi dělá dobře a co ne. Zjistila jsem, že pokud neodbourám ty ranní cigarety, tak nezvítězím.Na těch jsem nejvíce závislá. Jedu si teď na týden do Špindlu na relax, to jsem si už při braní CH. naplánovala za odměnu, ale bohužel tam jedu s cigaretama. Mají tam teď mimosezónu a velké slevy v ubytování. Jenom už trnu strachy, že tam nebude balkón a kde budu kouřit. To jsou ty nervy kuřáků a co mě nejvíce štve, že jsem otrokem cigarety.Takže přeji úspěch nováčkům a samozřejmě stálá gratulace nekuřákům.
Přidat nový komentář