Ahoj všem milým lidičkám vespolek :-)
Tak to letí, dneska jsem se už ani málem nedopočítala (potřebovala bych Simušku :-))), kolikátý den nekouřím. Každopádně je to od 10.února v poledne a musím jen a jen potvrdit, že jsem skutečně o půl dne lepší než Dan :-))))))))))))))
Jinak mám asi 6 kilo nahoře, ale rozhodně to není žádným zpomaleným metabolismem v souvislosti se zanecháním kouření, nýbrž zcela jistě z neustálého přežírání . Žádný absťák jsem nikdy necítila, nejvíce mi dělalo problém vyplnit ty chvilky v těch mých rituálech.... když jsem se rozčílila, šla si zakouřit, když jsem něco skončila- zas hulit, když bylo kafe, když přišla návštěva, když se někde čekalo.... mnooo a tyhle situace jsou pořád stejné, tak jsem to řešila tím, že jsem si do té pusiny pořád něco strkala na cumlání, na žužlání, na chroupání a taaaaaaaaak :-) Co se týče champixu, tak já tak odvážná nejsem, ještě jsem nevysadila...a Fridučo, já posledních asi pět dnů taky kouřila už asi jenom pět denně, co kouřila, prostě potáhla šluka, udělalo se mi šoufl, tak jsem to típla:-((( A myslím, že kdybych se sama ovšem za pomocí Vás všech nevyhecovala ( a nechtěla být o fous lepší než Dan:-))) tak ty hnusy šlukuju dodneška :-)) Mono, tak o tomhle se mi jednu noc zdálo, ale jenom zdálo.Normálně jsem se probudila zpocená a vyděšená, já si totiž rozbalila tu jednu krabku co mám schovanou a zkusila to, jak to chutná.... Byl to hnus.... já v tom snu i cejtila, jak to chutná... a možná máš pravdu, tedy zcela určitě...asi to musí každý potom zkusit....a pak teprve je to ta opravdová tečka - já to "zkusila " jenom ve snu a stačilo mi to!!!! Jak píše Leny, děsně to utíká a je pravda, že už si na cigarety ani nevzpomenu, teď se soustředím na "zdravou výživu, začínám chodit na Pilates, začnu jezdit na kole a taaaaaaaak :-))))
Iwo , nic si z toho nedělej, že pořád pálíš....moje ségra se stydí tady psát, já jí byla předskokankou, trvalo jí to, než mi uvěřila, že nekouřím :-))) Teď bere šampík devátý den, hulí pořád stejně, ale už nadává, že vyhazuje krabičky cigaret, že jí to nechutná, tak já jí nechávám přitom, ale jsem rozhodnutá, že tak 12.den ,než dobere první balení, jí trošku popíchnu, ať zkusí vydržet celý den... Ona je totiž větší nezmar jak já, a je schopná dobrat třetí balení champiku, protože jí po něm absolutně nic není a hulit pořád :-))
Moc zdravím také naší pětku, určitě to mají všichni na háku, tak jako Dan :-)
Máfosi!!! Tobě velikananánská gratulace, jsi fakt kabrňáááák!!!!!! Všechna čest :-)
Zdravím všechny moc a moc, myslím na Vás, čtu Vás každý den, ale už nepovažuju za potřebné se sem tak aktivně míchat, historie se tu opakuje pořád dokola - čerství nekuřáci nejvíce drží ty, co se teprve odhodlávají a ti trošku už maličko víc za vodou , ti to zdálky pozorojí a občas zkontrolují a občas podají hlášení, za které jsme všichni vždycky moc vděční :-))))) Teda nééé, že bych se cítila jako mazák jako třeba Sigi, Zdena, Lena, Champix, Standa, Míla, Klokoň, Ifka, Andrea a další .....:-). Já se omlouvám všem, které jsem nejmenovala (skleroza útočí), ale naše Simuška Vám to jistě vynahradí, viď Simíííí ? :-))) Jinak srázek už se plánuje!! :-)))))) Nějak to společně s Danem, Simuškou, Leni a Ifkou sesumírujeme a dáme Vám všem vědět - všichni jste moc a moc vítáni !!!!!!
Tak a teď už musím mazat cvičit :-))) Mějte se moc krásně sluníčkově a hlavně nehulte!!!! :-)
Přidat nový komentář