Ahojda, Les, zhlídla jsem tu stránku. Připadá mě, že té terapii přifařili nápadně velké procento účinnosti. Nevím, asi je to taky kšeft. A kšeft je kšeft. Je pravda, že na této terapii jsem nikdy nebyla, ale vyzkoušela jsem v Chomutově píchání elektriky do ucha, v HK skupinové sezení s nějakýma drátama do hlavy, různé knihy o nekouření, žvýkačky, náplastě, prostě všechno a stále budu tvrdit, že Champix je na Nobelovku. Kdo chce mít jistotu, ať zobe dvě celé dvakrát denně půl roku a pak už je opravdu obrovská šance se k tomu nevrátit. Víceméně je to blbost každého, kdo si znovu zapálí. Já byla fakt šíleně závislá. 2 krabky přes 30 let. Champix jsem nepodcenila a vyplatilo se. Romčo, tobě držím palce ať zvolený způsob tentokrát zabere a je to napořád. Zdenko, mám radost, že se držíš a radost z ušetřených kaček je zpočátku fakt veliká. Ikdyž já si to uvědomuju stále, jenom nevím, kde ty prachy mám. Ale určitě je to v peněžence znát. Jak psala Marja, na chleba nebylo, ale cigára se musely koupit. To bylo šílený. Absolutně mě to ovládalo. To mě taky nejvíc štvalo. Já myslím, že lidi, kteří tvrdí, že jim to nevadí, tak kecaj, jenom si to nechtěj přiznat. Je čím dál větší boj proti kuřákům, v září se snad má hlasovat kvůli nekouření v hospodách, práci už dnes taky těžko jako kuřák seženete, je to problém a já jsem strašně šťastná, že se mě povedlo přestat. Takže bojujte, držte se, držím všem palečky.
Přidat nový komentář