Ahoj, Šárko vše došlo, máš o de mne mail, a strašně moc děkuji, jinak k tomu champix., já před 5 lety jsem se odnaučila během krátké doby, brala jsem champ. tajk 2 měsíce, možná kdyby manžel nezemřel tak opravdu nekouřím, nevím, v ten osudný den jsem po ní šáhla a jak to dopadlo, víme.TAK JSEM ZATÍM NA CHAMP. 62 DNÍ, Mám ještě 44 champ., nyní od zítřka zkusím brát 2x půl, a snad už to bude stačit, obdivuji Šárku a hlavně všem přeji at jsou nekuřáci, pro mne je to velká osobní výhra, a už i začínám jít do plusu s penězi, investovala jsem celkem 3.360 kč, ale už bych zhruba prokouřila pomalu 4.000 kč. NEKOUŘÍM 57 dní. Snadné počty. Tak kdo váháte, zkuste a uvidíte, máte na těchto stránkách dost inspirace. Stojí to za to, a další den je lepší, mám kamarádku, hodně kouří, přemlouvala jsem jí a ona mě řekla že se nebude týrat, prostě nechce, ale to je každého věc, mě to trvalo dlouho, než jsem to zvládla, chutě jsou, i někdy v noci se vzbudím a prostě ta chut je, ale už je to méně a zaháním to vypitím sklenice vody, a navíc , také se mě srovnal tlak, beru mín léků, a v noci jsem se k ránu potila, nebylo to příjemné, a je to také pryč, další důvod proč NEKOUŘIT !!!!!!!!!!!!!! Z.
Přidat nový komentář