zdravím Vás všechny a trochu se rozepíšu. Dnes světím nejen neděli ale i 52 dní co nekouřím a stále jsem v úžasu, já fakt nekouřím... asi se to zdá podivné po takové době, ale v naší rodině kouřili všichni, všude a vždy (až na mou sestru už umřeli-to kouření jim tam nejméně z 50% pomohlo), a tak mi ještě občas přijde (proto ten nick) jako kdybych byla někde mimo realitu a všechno bylo naprosto jiné...nezvyklé, nenormální. Manžel přestal o týden dřív než já, bez ničeho- na ostro, ale u nich v rodině se nekouřilo a tak mu to ani nepřijde zvláštní a já mu to ani nemohu říci, už takhle se mi diví, že stále beru Chmp, prý už ho nepotřebuji. Ale já vím, že ještě ano a právě pro to, že jsem si ještě nezvykla a ač už nemám choutky, jen občasný pocit ztráty, tako vánocích jsem málem sáhla u sestry po cigaretách - jen tak ze zvyku.. až jsem se lekla, jak ten pohyb byl normální.. takže: ode dneška beru 1/2 chmp ráno, mám + 2 kg - koupila jsem si stepper, občas ještě mívám prapodivné sny(uvidím, teď po té 1/2, jestli se to zlepší). Dobře se cítím fyzicky i psychicky, kouřit fakt už nikdy nechci, možná až budu stará babička ... držím palce všem. Ahoj
Přidat nový komentář