Peter, to, čo píšeš, mi vyráža dych. Akoby som to hovorila ja. Tiež som závislá na neurole. Tento fakt som si uvedomila minulý týždeň a - sprostá - rozhodla som sa, okamžite ho vysadiť. Beriem ho (spolu s xanaxom - ten však nie každodenne) už celé roky. Neviem, prečo som sa rozhodla seknúť s tým a myslela som si že to pôjde... Po troch dňoch som však dostala také šialené stavy, že som mala pocit, že vybuchnem. Celá. Potila som sa, pobehovala po byte, nič som nedokázala urobiť do konca, v sobotu som už mala pocit, že sa zbláznim, že si niečo urobím, potila som sa, bolel ma chrbát za hlavou, štyri noci som takmer vôbec nespala... pila som ľubovníkový čaj, nič nepomohlo. Potom som si povedala, že takto nie! Musela som vziať tabletku neurolu, lebo som mala pocit, vlastne vážnu obavu, že dostanem infarkt. No a zachránila ma kamoška s ktorou si píšem - povedala, že som šla vedome cestou samovraždy. Ak chcem vysadiť liek, musí to byť pomaly, postupne. Tak to robím teraz. Tabletky neurolu som si predelila na polovičky a beriem ich s tým, že dávku budem znižovať po týždni, ak ináč nepôjde, po 10 dňoch. Xanax som prestala brať, je to v podstate to isté čo neurol. Dnes sa cítim dosť blbo, ale už to nie sú tie stavy, ktoré som mala v sobotu. K čítaniu sa dokopem tiež len s ťažkosťami, ale predsa. To čo čítam, by som (ako ty) pred rokmi len s pohŕdaním odkopla. Peter, nedávno si písal o slobode. Ja som ti chcela položiť otázku, aká je tvoja definícia slobody? Moja je - NIČ A NIK by nemal mojimi rozhodnutiami vládnuť, len ja sama a moja čistá myseľ. Teda, svoju slobodu si predstavujem bez drogy. Ja viem čo mi dala, ale predovšetkým - čo mi VZALA. Ten pocit, keď si vezmem upokojujúci liek, je úžasný, ale, prečo mi má vždy vládnuť chémia?! Ja, už po rokoch, chcem aby som o svojich činoch zorhodovala sama. Aj o tom čo moje rozhodnutia prinesú. Peter, nevysadzuj lieky naraz, nehraj s diablom ruskú ruletu. Ten boj nevyhráš. Ale, veľmi ti držím palce, aby si pomaly a postupne našiel silu a cestu, ako z tohoto pekla vyjsť.
Úprimne ťa pozdravujem, sme v tom spolu. Katka.
P.S. Tiež text nekontrolujem, prepáč za chyby. OZVI SA.
Přidat nový komentář