S wellbutrinem nemám zkušenosti, reaguji na příspěvek "člověk". cipralex 10, užívala jsem, ale měla sem jen alergii, změněno na Citalopram Teva ....Rivotril 0,5 je hlavně zmírnění křečí , epilepsie a pár dalších neurol.onemocneni. Rivotril beru hodně let a necítím, žádnou závislost. Nesmíte všemu věřit, co se kde píše. Po přečtení nežádoucích účinků leku, by jsme nesměli brát nic. Všude stejné vedlejší účinky....nespavost, únava, závratě, vysoký, nízký tlak, průjmy,, mrtvice, infarkt, vředy na dvanáctníku, smrt atd...zvlášť, pokud berete další léky. Takže já si leták přečtu a řídím se podle svého těla. Buď vznikne alergie a opravdu závazný vedlejší účinek, volám k lékaři...jinak lék beru, dokud mi jej lékař sám nevysadí. Pokud je v letáku stanovena délka užívání léků, proberu další užívání léků s lékařem. Léky na psychiku, deprese by se měli užívat déle nebo postupně vysazovat. U některých je přímo psané, jak postupovat při vysazení léku, neb některé rychle ukončení je na škodu. Přijímací Vám jen plné zdraví a žádné neduhy a pozor na tchýně :-D:-D
Přidat nový komentář