Dobrý den. začala jsem číst různé diskuze od uživatelů, užívajících určitý lék, zde se jedná o Wellbutrin.Společný jmenovatel - deprese a psych. potíže v rúzné podobě.Jsem hodně překvapená, kolik lidí se s těmito problémy potýká. Já jsem začala mít potíže po rozvodu a dlouhodobém psych.pracovním přetížení. Začala to nespavostí, únavou a potom deprese. Neschopnost ráno vstát a radovat se z nadcházejícího dne,pocit po probuzení děsný a touha vše nejraději zaspat a probudit se fit, nebo se neprobudit vůbec.Nic mě nebaví+.fyz.vyčerpanost, stav, kdy člověk nechápe, co se s ním děje,že se cítí tak mizerně, ale není schopen to vůlí nijak překonat.Já osobně již několik měsíců v prac. nechopnosti a nevím , co bude dál. Příspěvky zde o Wellbutrinu nic moc povzbuzující. mám ho 3. den, měl by mi dodat energii a chuť do života.Předtím AD typu SSRI, ale vůbec mi nedělaly dobře, cítila jsem napětí,nervozitu,úzkosti předtím nepoznané, pocity strachu.Po vysazení tyto stavy odezněly, ale zůstala deprese,Změnila jsem lékařku, závěr byl, že zřejmě nesnáším AD ovlivňující serotonin.(Proto nyní Wellbutrin a na noc na spaní Valdoxan.).Spím dobře,nemám žádný stres,ale cítím se mizerně.
Bojuji s tím, je to o přežití každého dne, kdo neprožil, nemůže pochopit.A to jsem byla akční, veselá a zvládla jsem náročnou práci, spoustu zájmů. Teď je vše jinak a ať se snažím, jak chci něco dělat, jít ven,poslouchat hudbu,dělám to, jak robot, abych nějak prožila den.Výsledek, stejně je mi blbě.Do práce nemůžu, nezvládla bych jí, tak nevím, co bude dál.
Je zajímavé, jak se dočítám, jak každý na různá AD reaguje jinak, tak uvidím, co ten Wellbutrin. Jsem ale už hodně zoufalá, p. doktorka je hodná, ale zatím mi nic nepomohlo, taky se tomu podivuje.Vůbec jsem netušila, že takovýto stav vůbec existuje a po pojmem deprese jsem si představovala, že je člověk jen smutný.Je to ale mnohem horší,protože to dokáže vyřadit z běžného fungování, jako to mám já.Všem přeji, aby jim bylo dobře.M
Přidat nový komentář