Ahoj lidi, je skoro 23:00 a já nemohu spát, neboť jsem si musel jít v 17:00 lehnout a trochu se vyspat. Takže teď jsem "fresh" a potřeba spánku je ta tam. Takto to je již třetí den. Ale začnu od začátku, aby to trochu mělo hlavu a patu. Před rokem a půl jsem musel zničeho nic utéct z metra, protože mě něco pro mně neznámého přepadlo. Byl to strašlivý pocit strachu, nervozity, pocitu pomočení, motolice atd, který vyústil úprkem z metra. Myslím, že to nemá cenu rozmazávat, všichni tady víme o co jde. Takže psychiatr a psycholog na mně začali dělat. Dostal jsem Cipralex 1x denně a Rivotril, když bude nejhůře. Rivotril jsem jednou vzal a od té doby se ho ani nedotku, kdyby milióny za to nabízeli. Nejen, že jsem dostal nervový tiky a mlátil jsem nohama a rukama, ale dostal jsem násilnické myšlenky, chutě někomu ublížit, které se střídali ze strachem ze ztráty kontroly nad sebou. Brrr. Jak říkám, tento prášek už nikdy. Místo toho jsem bral Lexaurin, který mi byl doporučen, jako lepší alternativa Neurolu.
Před půl rokem mi byla zvýšena dávka na 1,5 Cipralexu 1 ráno a 1/2 odpoledne. Nějaké zlepšení tam bylo, měl jsem před měsícem 1 týden, kdy jsem se cítil jako dříve, vše bylo v pohodě, žádná úzkost, žádný stres a vnitřní napnutí, prostě život je krásný. Pak jsem šel v práci na poradu a málem mě vynesli nohama napřed, takže zatěžkávací zkouška dopadla katastrofálně. Následovala minulý týden návštěva psychiatra a zkouška výměny Cipralexu za Wellbutrin. Během 3 dnů jsem snížil Cipralex na 0 a pak začal 4 dny 1/2 WB a od soboty bery již celý. Přečetl jsem si toto fórum a začal se těšit a doufám stále :). Tak a teď, jak jsem na tom. První dny jsem byl úplně v pohodě, žádný stres, bez jakéhokoliv vnitřního chvění a napětí. Pak jsem, ale začal být utahaný a občas se mi stávalo, že když jsem rychle pohnul očima, tak jako bych na mikrovteřinu vypnul mozek a opět ho nahodil. Začal jsem být nesoustředěný a začala se mi točit hlava. Ale jen občas. Teď je to 2 den (celkem již 6 den co jsem přešel na WB) co beru celý prášek a občas se změnilo na pořád. Jsem od rána malátný a unavený. Hlava mě nebolí a ani netrpím nějak velkým nechutenctvím. Cítím velké teplo v obličeji, ale teplutu nemám. Jakmile pohnu rychle očima, tak cítím, jak mi prolítne zadní částí hlavy v oblasti temene nějaký impuls, v uších mi divně zahučí a na okamžik se mi zatočí hlava. Ráno je to ještě v pohodě, ale odpoledne to vygraduje tak, že si musím jít lehnout, protože jsem úplně hotovej a cítím, jak se každou chvilku složím. Je zajímavé, že jakmile pohnu rychle hlavou, tak se to neděje. Pořád doufám, že se to zlepší a že je to velmi krátká doba na to, dělat nějaké závěry a WB vysadit. Jedinné co mě zaráží je, že se to pořád stupňuje a je mi hůř a hůř. Dneska se k tomu přidal pocit napnutí v dolních končetinách a v oblasti šíje. Ať dělám co dělám, tak se nemůžu uvolnit a nevydržím ležet v klidu v posteli, pořád musím hýbat nohama :(. Prosím o pár řádku někoho, kdo měl podobné problémy v době nástupu léků. Díky moc.
Přidat nový komentář