Čaute, přidávám se k diskuzi. S abscesem bojuju už vlastně od dvou let, kdy jsem byl údajně na operaci. Ve třinácti letech se mi to objevilo znovu, kdy jsem byl v nemocnici měsíc a půl a z toho na čtyřech operacích. Co si budem, nic příjemnýho, ale pan doktor byl skvělej a všechny problémy zmizely!
Po sedmi letech se ale problémy dostavily znovu, kdy už rok běhám po doktorech (suma sumárum, na řezání jsem byl sedmkrát). Naštěstí jsem měl opět štěstí na doktora (doporučuji si vyhledat přímo ambulanci proktologie, která se na to specializuje). Ale zase, nic příjemného to fakt není a pokud možno, doktorům se velkým obloukem vyhýbám. Avšak samostatné propíchnutí nožem, jak tady někteří píší, nechápu. Špatná manipulace může tomuto problému akorát tak více ublížit, takže jestli vás to opravdu trápí, raději si zajděte za odborníkem, vyžádejte si umrtvení a on vás problému (i když třeba jen na čas) zbaví. Nebojte, jsou na vysazený zadky zvyklí, takže ostych není na místě :D.
Každopádně teď zkouším homeopatika (Mercurius Solubilis 15CH). A ten, kdo to tady poradil, tomu tisíckrát děkuji!!! Takže vždy, když cítím jenom náznak toho, že se tam něco děje, nasadím homeopatika, obklady s Betadine mastí a mám klid.
Vy, kdo s tím taky bojujete, tak se držte a myslete na to, že jsou mnohem horší nemoci, byť je toto fakt nepříjemný!
A snad jsem někomu aspoň trošku pomohl.
Přidat nový komentář