Dobrý den všem, tedy pokud tu někdo je ještě, musim říct, že velmi zajímavá diskuze, mě se to stalo poprvé předloni, pak loni, v obou případech tak po dvou dnech sem se nečekaně bouchnul na správné místo, prasklo to, smrdělo to a ulevilo se mi, o tom žádná a dobrý.. Bohužel min. týden už po 3 dnu jsem takový optimista nebyl, už sem nemohl nic a vzhledem k tomu že byla sobota a stále to nevypadalo zrale, takže ani k prasknutí, vydal sem se na pohotovost, kde mi nejdřív skoro vynadali že sem nepřišel dřív, pak mi to samozřejmě nařízli, vyčistili, jako z prvu bolest, ale tak to jen proto, protože už to bylo moc, řikal sem si, kdybych přišel dřív, rozhodně by to nebylo tak bolestivé, každopádně úleva přišla okamžitě, ale stejně ležet následují 4 dny na břiše a na boku mě už skutečně nebaví, dnes to vypadá dobře, stahuje se to, doufám že bude chvíli klid, každopádně homeopatika mužu zkusit pokud se to vrátí, samozřejmě nejsem doktor a nemyslim si, že je to řešení, ale pokud by to bylo jednou ročně jako doposud, proč ne, taky mi pan primář řekl: hned vás objednám na operaci, pokud chcete mít klid, musel sem mu říct, že ne, ale nechám si to projít hlavou, další věc zákrok může/nemusí pomoct nic není na 100 %, za mě je to 50-50, ale o pár lidech sem slyšel, že mají klid.. Každopádně mě nejvíc štve, že pokud na operaci půjdu, tak to hojení co tu čtu i sem někde četl se mě moc nelíbí, že je to tak dlouho, kdyby člověk věděl na 100 % že to bude dobrý neváhám, ale takhle.. Jistě vim, že u všech to není stejný, ale i já se trochu bojim, bohužel.. Představa že zas min., týden budu střídat boky a břicho a ještě týden na nemocničním lůžku to fakt nedám, leda že by mě na 14 dní uspali, pak bych šel hned.. :-)
Přidat nový komentář