Pokud někdo tady zažil něco podobného a má aspoň nějakou radu jak na tento problém, budu ráda :) Jde o to, že přes dva roky beru Cipralex (a víc než rok Triticco), který mi sice psychicky hodně pomohl (ale kvůli spánku musím na noc ještě brát to Triticco), ale bohužel mi teď dělá problémy v intimní oblasti. Že mi vymizely asi po půl roce téměř úplně přirozené touhy, pocity a sny, mi původně vůbec nevadilo, protože s výjimkou kratičké a spíš kamarádské známosti jsem s nikým do té doby nebyla. Ale teď... po téměř půlroční známosti jsme se chtěli s přítelem poprvé pomilovat (ale předtím jsme se po tak nějak po hmatu poznávali) - jenomže prostě: myšlenky by byly, chuť se také daří zčásti vzkříšit, ale tělo prostě nereaguje. Nejsem uvolněná, nepomáhá ani gel. Nevypnu, nevzruším se a cítím jen nepříjemný a bolest. Je to pro mne v tu chvíli hodně stresující, unavující a bohužel pak i znechucující záležitost - dá se to srovnat s nepříjemným lékařským vyšetřením :). Jsem si jistá, že bez prášků by to vypadalo o dost jinak, i když by to samozřejmě poprvé také nebylo hned ideální. Ale bohužel, ještě nějakou dobu je brát budu a teď nevím, co mám dělat. Přítel je velice chápavý a trpělivý, říká, že jednou to výjde. Je to pro nás jen jedna přirozená součást vztahu, takže na tom tolik nestavíme a nebereme to tak tragicky. Hledáme i nějaké pomocné přípravky nebo cokoliv, co by mi trochu pomohlo a nemlátilo se to s práškama. Budu to řešit i se svojí ženskou lékařkou a psychiatričkou, jsem zvědavá, co mi poví. Zajímalo by mne, zda-li je tady i někdo, kdo má podobný problém nebo si něčím takovým prošel. Děkuji
Přidat nový komentář