Ahoj všichni, koukám, že zkušenosti s Cipralexem tady má dost lidí.. :) no přidám se k debatě.. Je mi 23 let a trpim depresemi již 4. roky. Už se to nedalo vydržet, tak jsem se po 2 letém přemlouvání rozhodla, že vyhledám pomoc a paní doktorka mi nasadila Cipralex. Nyní mám za sebou 2 měsíce užívání a musim říct, že se cítím lépe. Co se týče psychicky. Dalo by se říct, že se ze mě stal tak trochu flegmatik..už si tak nedělam starosti s věcmi kolem mě, neřešim se tolik a když jo, tak to hned přejde.. Prostě si užívam života a je mi fakt skvěle :) nesrovnatelné s tím, co bylo předtím.. V klidu spím, nebudím se, můžu usnout úplně bez problémů.
Ohledně sexu - chuť byla ze začátku menší, až žádná, ale teď už se to nějak stabilizovalo a nemám s tím problém. A co se týče orgasmu - řekla bych, že sem na tom líp, než dřív :D
Jinak jedinou nevýhodu vidím v tom, že přes den jsem unavená, kolikrát bez energie, pozoruji na sobě, že práci nedotáhnu do konce a občas jsem líná i vnímat..takže dost věcí jde mimo mě..tak nějak je prostě nezachycuji..
Jak jsem se tu dočetla, možná bude lepší brát Cipralex na noc, ale kdo ví, co to udělá s mým spánkem...
Takže všem, kdo užívají nejen Cipralex, přeji aby jejich život dostal zpátky směr, co měl dřív a aby se vrátili zpět ke svému starému já, jako se to doufám jednou podaří mě, na furt a už bez léků.. Přeji vám všem hodně úspěchů a pevné nervy ;)
Zdraví Háňa..
Přidat nový komentář