Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj, chci se s vámi podělit o svou zkušenost, když mi bylo nejhůře, také jsem navštěvovala různé diskuze, jenže problém je v tom, že do diskuzí chodí většinou lidé, co mají negativní zkušenosti nebo jsou zrovna ve fázi, kdy jim není dobře. Ti, kterým je (již) dobře, tak nemají potřebu tyto diskuze navštěvovat. A proto chci napsat, že nebýt Trittica, mohlo to se mnou skončit hůř. Měla jsem deprese a panickou úzkost. Začalo to těmi depresemi, pak se přidaly panické ataky, poté, co jedna z nich trvala celou noc, jsem se rozhodla to řešit. Vystřídala jsem Citalec (sexuální dysfunkce), Velaxin (sexuální dysfunkce + strašná nevolnost), Coaxil (bez efektu). Pak následovala změna lékaře a předepsání Trittica v dávce 225mg. Nežádoucí účinky - ucpaný nos, únava (někdy víc, někdy míň), pozitivní účinky - žádný nebo mírně pozitivní vliv na sex. funkce, uvolnění zatuhlých svalů (po 5 letech me prestala bolet záda) a stabilizace nálady. Na spánek působí super ačkoliv já je na spánek neberu. První účinky jsem pozorovala už 5. den, první měsíc to bylo skokové výkyvy, vše se pak pomaličku ustálilo až po 3 měsících, tak vydržte - stojí to za to. Ačkoliv tam nějaké ty nežádoucí účinky jsou, pořád si myslím, že je to v porovnání s ostatními AD mírumilovná daň za pohodu ;-) Držím palce.... když jsem byla uplně na dně, každý den byl boj o přežití.. ale vše se mění a změnilo!
Přidat nový komentář