Hanka ja beriem trittico 1/3 na noc a uz mam brat 2/3, ale zatial si zvysujem pomenej, pretoze mam z neho asi vsetky vedlajsie ucinky, cely nos mam zvnutra bolavy uz cely mesiac, stale som prechladnuta, mam spatne travenie, mam z neho krvave oci a stale som velmi unavena a spanok velmi slaby, uz rano o 3 sa zobudim a zaspim aj o 2 hodiny, vobec mi nepasuje ako AD, mozno je to aj tym, ze mi dr, vysadila lieky, ktore som brala 13 rokov-amitriptylin a to zo dna na den a noveril tiez a ten som brala 6 rokov. Bolo to ukoncene zrazu zo dna na den, lebo lieky mi sposobili glaukom na oci t,j. zeleny zakal, ktory sa neda operovat. Asi preto mi je stale tak zle. Mala by som ist do VZaluzia na nastavenie liekov, lebo ja tazko znasam lieky, bola som tam pred 13-rokmi na nastavenie liekov, len sa mi nechce, ked idu Vianoce. Ale az sa to nezlepsi po tritticu, tak asi budem musiet ist.Neviem, preco mam tieto vedlajsie ucinky tak dlho, aj teraz som si dala trittico 1 a pol 1/3 a stasne zle sa mi dycha nosom, musim si dat nasivin.Dokedy to potrva?
Přidat nový komentář