Tak stejne, na tony všeliakych liekov, kombinácii roky,
Nespavosť, bludy, panicka porucha, tetania, ADHD, veľa, mnoho diagnóz od lekárov,
Bylinky, cvičenie,disciplína, nedovoliť mozgu na toto myslieť, úplne prekopať stravu, črevo súvisí s mozgom
Liečenie bolo 4 mesiace kôli nespavosti, dve hodky a dosť a úzkosť, a depka, nad ránom živé sny, krik zo sna, úplne bludy, horory strašne sa mi snívali,
Triticco, sertralin, qetiapin na večer,
Ale postupne znížim dávku,len o tretinku a raz v týždni
Dopĺňam.cvičenie s trénerkou vo fitku, lenže s liekmi to moc nejde, telo je stlmené, chuť do jedla, slabosť, únava, zavodnený organizmus, idem pomaličky, ale idem
Preto zníženie dám o tretinku, preto trénerka,že nie som sama a potiahne ma, našla som v mojom veku, a je ochotná aj sem tam.po cvičku komunikovať cez mail,
Pomaly sa rozbieham, jar leto ešte sept.zač.oktobra ako tak, potom sa uvidí, zima a krátke dní, ale budem chodiť cvičiť a k tomu kvalitné jedlo, spánok musí byť, Hypnox Forte s melatonínom pridávam na večer, ženšeň, luteín, reischi, carnosine, proti stresu na deň Hypnox čo je zase iný, omega 3,od jamieson 5htp preštudovať, prekurzor serotonínu..pocit šťastia, upravuje spánok, probiotiká, pestrec,
Nie naraz všetko samozrejme, v týždni 4 tabletky obmieňam, pomaličky telo dávam do poriadku, myseľ,
Lieky pomáhajú áno, ale proti bolesti, proti vôli, cvičenie, aby telo bolo unavené, mohlo spať, tiež stravu, aby sa dalo cvičiť.
Mne to pomáha, mám stredne ťažkú recidivujúcu depku ešte k tomu všetkému.
Přidat nový komentář