Vazeni kolegove a kolegyne.pokud nemusite,neberte a nezkousejte zadne BZD!!!!!!Myslim tim lexauri,neurol,rivotril,xanax......Informujte se o leku,ktery dostanete!!!Tyto leky jsou jen na prechodnou dobu.Nekdo pise,ze maximalne na 3 tydny,nekdo na mesic...,jsou ruzne vedecke nazory,za jakou dobu je clovek zavisly!!!Kazdy jsme jiny.Nekdo se stane zavisly uz za 3 tydny,nekdo za dyl.Je to i podle stavby cloveka,povahy,vule...!!!Verim,ze tyhle leky pomuzou,ale dyl jak 2-3 dny je neberte.Je to dobra berlicka,ale muze byt i za 14 dni velka hul,ktery se nemuzete zbavit.Jde z toho tezko ven a pak jen shanite a zvysujete davky,protoze ty predepsane nestaci!!!!Vim o cem pisu!!!Pak,kdyz se toho chcete zbavit,nebyt otrokem leku,musite mit stesti na lekare,ktery vam z toho pomuze,i kdyz si musite proslapat cesticku sami a to je narez!!!Myslim odvykani.Kdyz uz mate navyk,najdete si lekare,ktery vam predepise vhodne antiepileptikum,nebo neuroleptikum.Pak se venujte fyzicke,dusevni,rucni cinnosti.Trenujte vuli a pomalu vysazujte.kdyz mate uzkost,jdete ven,nevyhybejte se lidem,nezavirejte se doma,prekonejte sami sebe.Lekar vam z toho pomuze,ale vy musite hodne prekonat.Verte,ze je to tezke,ale s pomoci odbornou a pak vasi vuli-jit ven,cvicit,pracovat..,to dokazete.mam 11ti letou zkusenost s leky!!!!Verte,ze doma to nezvladnete a s pomoci BZD taky ne!!!i vhodna antidepresiva pomahaji a daj se v pohode vysadit.BZD-neni reseni problemu!!!Jen kratka pomoc na 2-3dny.Kdo ma velkou zavislost,tak at jde na---www.benzo.org.uk/german Je tam navod na vysazovani BZD.Nezapominejte cvicit,pracovat..,prekonavat sami sebe.Clovek dokaze a vydrzi hodne.Jen ne prodluzovat zavislost.Ta boli a trapi a nic neresi.Je dobra i joga!!!!Nebo si najdete rady a pomoc od pana doktora Nespora-psychiatr.A verte,co tam pise,jaky tam ma rady,videa.Kdo to nezkusil to od nej praktikovat,nemusi verit.Je tam plno navodu ke zklidneni,uzkosti...,kazdy ma moznost si vybrat od nej to sve,to,co mu vyhovuje.Kdo nezacal s BZD,at nezacina.Kdo zacal,at vysazuje.Na a gorafobii a jine fobie,je spostu veci,jak se daj prekonat,nebo se vyhnout tem stavum.pilulka to za vas nevyresi.To mi verte.
Přidat nový komentář