Dobrý den ,prosím Vás obracím se na Vás kdo mi můžete pomoci poradit s prosbou .Můj tatínek 66 let je 7den po operaci mozku ,kde mu byl odstraněn nádor -zřejmě Glioblastom -uvidíme dle histologie,prosím o radu jak postupovat dále,abychom stav tatínka zlepšili a pokusili se jej zachránit,případně byl tu s námi co nejdéle při dobré kvalitě života. Lékaři jsou velice skeptičtí ,diagnoza je špatná.Jako rodinu náš to srazilo do kolen,nebot tatí je jinak vitální člověk,sportovec,se zdravím přístupem k životu.Na internetu jsem četl o látce MMS,kombinaci Javorové štávy a sody bicarbony,pozitivních účincích THC látky v konopí atd., hledám i dobrého léčitele ,který by mohl pomoci.ale nedokáži se v tom zorientovat,co by mu mohlo opravdu pomoci.Cítím samozřejmě silnou potřebu něco dělat,moc chci pomoci-nevím ale jak ,a nechci tatímu v dobré víře nakonec jeho stav ještě zhoršit.Prosím Vás pokud máte někdo nějaké zkušenosti ,dobré či špatné ,podělte se se mnou o ně ,moc Vám děkuji. pokud víte o pomoci -prosím o radu či kontakt.Děkuji všem moc a jako tatímu držím Vám všem co bojujete s touto hroznou nemocí palce .Radek
email:[email protected]
Přidat nový komentář